Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Öyle bir uyarı yok şu an.Ayarlarda "Guvenlik ve Gizlilik" sekmesinde OCLP ile alakali bir uyari cikiyor mu? Cikiyorsa "Izin Ver" butonuna tiklayin.
Config dosyasında hazırladığım yama yok. Ondan olabilir mi? Bu yamayı ekleyince de sistem açılmıyordu.
Bu rehber sayesinde sorunum çözüldü. Yardımlar için teşekkürler.
Rehber: OpenCore Legacy Patcher macOS Sonoma
Yine uzun ve detaylı bir rehber ile karşınızdayım. Çok detaylıca adım adım anlatacağım. Bu rehberde desteklenmeyen sisteme macOS Sonoma kuracağız Sonoma için destek listesi; Ivy Bridge (HD4000) Haswell (HD4400/4600/5xxx) Broadwell (HD6xxx) Skylake (HD5Xx) NVIDIA: Kepler (GTX 6xx, GTX 7Xx)...
- Makaleler
- 7
Yanlis hatirlamiyorsam kurulumu yaptiktan sonra bu komutu girmemelisiniz zaten. Hatta bayagidir bu komutu kullanan pek insan gormedim, mumkunse kullanmamaya calisin.Boot args kısmına-disablegfxfirmwareyazdım ancak bir şey değişmedi.
Config dosyanizi atabilir misiniz?
Kexts klasorunuzun icerigini de atabilirseniz iyi olur..plist olarak atmama izin vermediği için uzantısını .txt yaptım:Yanlis hatirlamiyorsam kurulumu yaptiktan sonra bu komutu girmemelisiniz zaten. Hatta bayagidir bu komutu kullanan pek insan gormedim, mumkunse kullanmamaya calisin.
Config dosyanizi atabilir misiniz?Kextsklasorunuzun icerigini de atabilirseniz iyi olur.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 7
Bu haliyle okumasi oldukca zor oluyor. Lutfen MediaFire gibi bir yere .plist halinde paylasin..plist olarak atmama izin vermediği için uzantısını .txt yaptım.
MediaFire
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Bu haliyle okumasi oldukca zor oluyor. Lutfen MediaFire gibi bir yere .plist halinde paylasin.
![]()
MediaFire
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
config
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
- Makaleler
- 7
Su config.plist ile deneyin bir de.![]()
config
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
config
www.mediafire.com
Buna ek olarak touchpad ve klavye icin gereken kextler de eksik gibi gozukuyor. Hatasiz sekilde masaustune vardiktan sonra onlari da duzeltmeniz gerek. Boot ederken sorun yapmamasi amaciyla o kextleri bu confige tanitmadim su anlik.
Bu config engel işareti verdi.Su config.plist ile deneyin bir de.
![]()
config
Buna ek olarak touchpad ve klavye icin gereken kextler de eksik gibi gozukuyor. Hatasiz sekilde masaustune vardiktan sonra onlari da duzeltmeniz gerek. Boot ederken sorun yapmamasi amaciyla o kextleri bu confige tanitmadim su anlik.
SMBIOS'u MacbookPro 16,4 olarak ayarlamıştım desteği olmadığı için.
- Makaleler
- 7
Bu configde 12,1 ayarliymis, engel isaretinin sebebi bu olmali.Bu config engel işareti verdi.
SMBIOS'u MacbookPro 16,4 olarak ayarlamıştım desteği olmadığı için.
config
www.mediafire.com
MBP 16,4 yaptim SMBIOS'u, deneyin.
Bu configde 12,1 ayarliymis, engel isaretinin sebebi bu olmali.
![]()
config
MBP 16,4 yaptim SMBIOS'u, deneyin.
Yükleyemiyorum.
- Makaleler
- 7
Link bozuktu, duzelttim. Bu sayfayi yenileyip tekrar deneyin.