Makaleler
1
Yer
Bootloader
@Liguori "Hatırladın mı Ali Abi? Bu günün hayalini kuruyorduk hep.."

1774372234070.webp

Son düzenleme:
Biz de FTTH TurkNet altyapısı varken VDSL Türk Telekom kullanalım. Hayırlı olsun bu arada, mutlu olmuş gibi görünüyorsunuz mesaja bakınca.

Sonunda biri için daha SansürOnline eziyeti bitmek üzere.

1774444013919.webp

1774443914472.webp

Umarım yakın zamanda tamamlanır. Site yönetimi sıkıntı çıkarmaz. Benim siteye benim sayemde geldi. Yönetimi falan ikna etmeme de çok gerek kalmadı onlar zaten ben ne dersem Ok dedi.

Protokol imzalanması ile sinyal aktif olması 6-7 ay sürdü.

İşin ilginç yanı TurkNet gelince nedense reklam yapmıyor, afiş asmıyor. Site sakinlerinin haberi olmuyor. O yüzden ben evde kendi yaptığım reklamları print etmiştim ve bina girişlerine asmıştım. Sırf millet SansürOnline'ı iptal etsin diye. (Benim binada halen bir tek ben kullanıyorum, diğer binalarda ise çoğu kişi TurkNet'e geçmiş. Gene ilginç bir olay)

Sen de TurkNet gelince komşulara söyle kesinlikle.

Sonunda biri için daha SansürOnline eziyeti bitmek üzere.

Eki Görüntüle 235482

Eki Görüntüle 235480

Umarım yakın zamanda tamamlanır. Site yönetimi sıkıntı çıkarmaz. Benim siteye benim sayemde geldi. Yönetimi falan ikna etmeme de çok gerek kalmadı onlar zaten ben ne dersem Ok dedi.

İşin ilginç yanı TurkNet gelince nedense reklam yapmıyor, afiş asmıyor. Site sakinlerinin haberi olmuyor. O yüzden ben evde kendi yaptığım reklamları print etmiştim ve bina girişlerine asmıştım. Sırf millet SansürOnline'ı iptal etsin diye. (Benim binada halen bir tek ben kullanıyorum, diğer binalarda ise çoğu kişi TurkNet'e geçmiş. Gene ilginç bir olay)

Hocam bu cuma keşife geliyorlar yönetim onayladı.

Sonunda biri için daha sansüronline eziyeti bitmek üzere.

Eki Görüntüle 235482

Eki Görüntüle 235480

Umarım yakın zamanda tamamlanır. Site yönetimi sıkıntı çıkarmaz. Benim siteye benim sayemde geldi. Yönetimi falan ikna etmeme de çok gerek kalmadı onlar zaten ben ne dersem ok dedi.

İşin ilginç yanı TurkNet gelince nedense reklam yapmıyor, afiş asmıyor. Site sakinlerinin haberi olmuyor. O yüzden ben evde kendi yaptığım reklamları print etmiştim ve bina girişlerine asmıştım. Sırf millet sansüronline'ı iptal etsin diye. (benim binada halen bir tek ben kullanıyorum, diğer binalarda ise çoğu kişi TurkNet'e geçmiş. Gene ilginç bir olay)

Kullandığınız afişi paylaşir mısınız?

Son düzenleme: