Detaylar
Kim cevapladı?Bende sansüronline fttb fiber vardı şimdi gigafiber zamanı.TurkNet fiber dibimde bir gelemedi fiberi koyuyorlar diğer binalara ne varsa.
Biz de FTTH TurkNet altyapısı varken VDSL Türk Telekom kullanalım. Hayırlı olsun bu arada, mutlu olmuş gibi görünüyorsunuz mesaja bakınca.
Tek sorun bu yıl kira kontratı bittiyor ve ev sahibi evi satacak.
Oxygen123 Office 97
Becerikli
Turkcell'de de Ultra Fiber Geldi!
Alt Yapım destekliyor.
Turkcell'de de Ultra fiber geldi!altyapım destekliyor.
Sansüronline... 10gigabit getirse kullanmam.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sonunda biri için daha SansürOnline eziyeti bitmek üzere.
Umarım yakın zamanda tamamlanır. Site yönetimi sıkıntı çıkarmaz. Benim siteye benim sayemde geldi. Yönetimi falan ikna etmeme de çok gerek kalmadı onlar zaten ben ne dersem Ok dedi.
Protokol imzalanması ile sinyal aktif olması 6-7 ay sürdü.
İşin ilginç yanı TurkNet gelince nedense reklam yapmıyor, afiş asmıyor. Site sakinlerinin haberi olmuyor. O yüzden ben evde kendi yaptığım reklamları print etmiştim ve bina girişlerine asmıştım. Sırf millet SansürOnline'ı iptal etsin diye. (Benim binada halen bir tek ben kullanıyorum, diğer binalarda ise çoğu kişi TurkNet'e geçmiş. Gene ilginç bir olay)
Sen de TurkNet gelince komşulara söyle kesinlikle.
Umarım yakın zamanda tamamlanır. Site yönetimi sıkıntı çıkarmaz. Benim siteye benim sayemde geldi. Yönetimi falan ikna etmeme de çok gerek kalmadı onlar zaten ben ne dersem Ok dedi.
İşin ilginç yanı TurkNet gelince nedense reklam yapmıyor, afiş asmıyor. Site sakinlerinin haberi olmuyor. O yüzden ben evde kendi yaptığım reklamları print etmiştim ve bina girişlerine asmıştım. Sırf millet SansürOnline'ı iptal etsin diye. (Benim binada halen bir tek ben kullanıyorum, diğer binalarda ise çoğu kişi TurkNet'e geçmiş. Gene ilginç bir olay)
Hocam bu cuma keşife geliyorlar yönetim onayladı.Sonunda biri için daha SansürOnline eziyeti bitmek üzere.
Eki Görüntüle 235482
Eki Görüntüle 235480
Sonunda biri için daha sansüronline eziyeti bitmek üzere.
Eki Görüntüle 235482
Eki Görüntüle 235480
Umarım yakın zamanda tamamlanır. Site yönetimi sıkıntı çıkarmaz. Benim siteye benim sayemde geldi. Yönetimi falan ikna etmeme de çok gerek kalmadı onlar zaten ben ne dersem ok dedi.
İşin ilginç yanı TurkNet gelince nedense reklam yapmıyor, afiş asmıyor. Site sakinlerinin haberi olmuyor. O yüzden ben evde kendi yaptığım reklamları print etmiştim ve bina girişlerine asmıştım. Sırf millet sansüronline'ı iptal etsin diye. (benim binada halen bir tek ben kullanıyorum, diğer binalarda ise çoğu kişi TurkNet'e geçmiş. Gene ilginç bir olay)
Kullandığınız afişi paylaşir mısınız?
Son düzenleme: