XBOX 360 için kullanıyorum. Her şey mükemmel ama yazılar bulanık gibi. Nasıl düzeltirim acaba?
Son düzenleyen: Moderatör:
PC'ye bağladım windowsta yazılar netti.Baska cihazlar ile de ayni mi? Degilse cihaz icindeki pot'lar vasitasi ile manuel kalibrasyon yapmaniz lazim. Renk bozuklugu icin de degauss gerekiyor (kalibrasyondan sonra kalirsa).
Sorun kablodan ya da 360'dan oyle ise. Kablo uzun mu, ince mi? Ben 360'imi eski LCD televizyonuma bagladigimda da bulanik idi bu arada.
Tamam, bende de ayni. Sorun Xbox sanirsam.
Evet hocam sanırım haklısın neyse böyle kullanırım oyunlara bi sorun etmiyor.
Sorun 360'in cikisinda sanirim, arastiracagim. Trinitron zaten dunyanin en iyi CRT'si direkt, bunda oluyorsa deveye hendek atlat baskasinda duzelmez. Benim 26 senelik LCD TV'de de oluyor bu sorun.@ErlikÇağlar Hocam 1 ay sonra yeni bi tüplü CRT almayı düşünüyorum onda da olur mu bu sorun?
Haklısın hocam. Trinitronu da şans eseri depoda buldum harika bi cihaz yapmış adamlar..Sorun 360'in cikisinda sanirim, arastiracagim. Trinitron zaten dunyanin en iyi CRT'si direkt, bunda oluyorsa deveye hendek atlat baskasinda duzelmez. Benim 26 senelik LCD TV'de de oluyor bu sorun.