10031
Becerikli
- Makaleler
- 1
Merakla bekliyorum ben de.Microsoft bastırır bence. O kadar konu yönetilmez Xbox.
Umarım.
Yeni Xbox'ın Konsol & PC karışımı olacağı söylentileri başladı bile.
Merakla bekliyorum ben de.Microsoft bastırır bence. O kadar konu yönetilmez Xbox.
Umarım.
Steam Epic games desteği mı hangi anlamda?Merakla bekliyorum ben de.
Yeni Xbox'ın Konsol & PC karışımı olacağı söylentileri başladı bile.
Şu an tam detaylar bilinmiyor, kesinliği de yok ama sanırım onun için olur, sonuçta tarayıcı açmak için getireceklerini düşünmüyorum.
Edge var zatenŞu an tam detaylar bilinmiyor, kesinliği de yok ama sanırım onun için olur, sonuçta tarayıcı açmak için getireceklerini düşünmüyorum.
Bu şirketlerde para mı biter, sen de canım.En iyisi şirketlerin fakirlesmesi. Microsoft oyunlarda kazanamıyor Xbox oyuncu dostu. Sony oyunlarda kazanamıyor oyunlar uzun süre PS4'e geldi. Rockstar ve CD projekt istisna.
@ZCPS21
Fakirlikten kastım o değil. Sony istediği rakamlara ulaşamadığı sürece daha fazla platforma veriyor. Microsoft rekabet halinde ve fiyatları indiriyor kardan zarar ediyorlarBu şirketlerde para mı biter, sen de canım.
Ucuz ve vasat ürünler satacaklarına adam akıllı ürün satsınlar, efsane olsunlar.
Oyuncular tepkilerini koyuyor bir şekilde.
Şahsen bilgisayar oyunları ile işim yok ama GTA 6 oyununa ek olarak yeni Metro ve Crysis oyunlarını bekliyorum.
Fakirleşmezler ancak çok büyük zarar görürler, özellikle Sony için oyunlar ve konsol kategorisi çok önemli, pekte iyi değiller şu anda.Bu şirketlerde para mı biter, sen de canım.
Ucuz ve vasat ürünler satacaklarına adam akıllı ürün satsınlar, efsane olsunlar.
Oyuncular tepkilerini koyuyor bir şekilde.
Şahsen bilgisayar oyunları ile işim yok ama GTA 6 oyununa ek olarak yeni Metro ve Crysis oyunlarını bekliyorum.
Sony konsol oyunlarını bilgisayara çıkarmıyor muydu?Fakirlikten kastım o değil. Sony istediği rakamlara ulaşamadığı sürece daha fazla platforma veriyor. Microsoft rekabet halinde ve fiyatları indiriyor kardan zarar ediyorlar
1-2 seneye görürüz projeyi, ilk 3 oyundan sonra batırmasınlar yeterli, iflasa giderler bir de...Crysis'i ben de çok bekliyorum... Ara ara geliştiriciler fotoğraf paylaşıyorlar ortamı falan, yolda ama büyük gizlilikle koruyorlar hiç bir şeyler paylaşmıyorlar.
Sony dediğin firma telefon lensi ve kamera üretip satıyor, bu firma yanlış yatırım yapmazsa kolay kolay bir şey olacağını zannetmiyorum.Fakirleşmezler ancak çok büyük zarar görürler, özellikle Sony için oyunlar ve konsol kategorisi çok önemli, pekte iyi değiller şu anda.