Xbox poposunu kurtarmak için her türlü şeyi deniyor, yurt dışında da böyle, özellikle Series S yüzünden X e çıkmayan oyunlar var, özellikle Baldur's Gate 3, Xbox'ın satın aldığı firmalar satın alımdan sonra 1 tane bile adam gibi oyun yapamadı hepsi battı, Hi-Fi rush dışında, Sony de bunu bildiği için poposunu başını yaymış durumda, Sony aslında şu an en iyi oyun stüdyolarını elinde tutuyor, istese tekrar çok büyük gündem yaratacak tonla oyun yapar, sözde Japon adamlar, çalışkan olur ama bunlar yan gelip yatıyor, batılılaşmaya başladılar, sıcak para akışı gözlerini büyüledi, zaten helldivers tuttu, daha neyine servis oyunu yaparsın ki, gün gelecek PlayStation yine eskisi gibi dünyayı oyunları ile kasıp kavuracak.
Ben şahsen Xbox'ın asla oyuncu dostu, kategorisinden çıkıp "abi çok iyi oyunları var ya" diyebileceğimiz bir zamana asla girebileceğini sanmıyorum, Microsoft Xbox'ı kurtarmak istiyorsa ya özel oyun çıkaracak ya da özel oyun çıkaracak, ancak bu özel oyun dediğim Sony'in yaptığı tarzda, eşi benzeri çok bulunmayan kaliteli olması lazım, yoksa diğer türlü imkanı yok, gerçi zaten Xbox'ın böyle bir niyeti yok, adamların tek amacı Game Pass satıp sürümden kazanmak, 430 tane oyun var diyerek milletin gözüne sokuyorlar ancak bana göre oynanabilir oyun sayısı bir elin parmağını geçmez.