- Makaleler
- 23
Aslında PS3, PS Vita'dan sonraki Sony'nin en başarısız konsolu bence. Sebebi ise hem Xbox tarafından hem de Nintendo tarafından ezilldiğini düşünüyorum. Bu tabii o dönem için geçerli.
Evet, XBOX 360 da XBOX'un yıldızı ama PS3 bence ezilmedi. Bilemiyorum tabi satış sayılarını da PS3'ün, Türk oyun kültüründe ciddi bir yere sahip.Aslında PS3, PS Vita'dan sonraki Sony'nin en başarısız konsolu bence. Sebebi ise hem Xbox tarafından hem de Nintendo tarafından ezilldiğini düşünüyorum. Bu tabii o dönem için geçerli.
Evet haklısınız fakat PS2 155 Milyon sattıktan sonra PS3 onun yarısı kadar satabildi hemen hemen.Evet, XBOX 360 da XBOX'un yıldızı ama PS3 bence ezilmedi. Bilemiyorum tabi satış sayılarını da PS3, Türk oyun kültüründe ciddi bir yere sahip.
PS3, XBOX 360'dan daha fazla satmış bu arada. Wii hepsinden fazla satmış. Hepsi de yakın satmış, bence o nesilde başarısız bir ürün yok bu 3 marka içinden.
Evet, o da PS2'nin şanındandır benceEvet haklısınız fakat PS2 155 Milyon sattıktan sonra PS3 onun yarısı kadar satabildi hemen hemen.
Bu mesajı okuyunca aklıma nedense bu oyun geldi.PS2 kesinlikle çocukluğum onunla geçti o zamanlar CD'ye oyun yazmağı bilmediğim için ailem ile korsan satan yerler tek tek gezer istediğim korsan oyunu arardım aldığım zaman bazıları çalışmazdı ağlardım ama ailem çalışanı bulup getirirdi ne güzel zamanlardıPS2'nin en dandik en bilinmeyen oyunların çoğunu oynamıştırım.