Patapon serisinden dolayı PSP sanırım. O kadar keyifli bir dönemdi ki Patapon ve PSP ikilisinin hayatımda olduğu dönem anlatamam.
Detaylar
Kim cevapladı?Art The Clown
Üstün
Manhunt serisi onunda hikayesi var anlatayım en sevdiğim oyundur zamanında Windows XP bilgisayarım vardı mahallemizde korsan oyun satan bir dükkan açılmıştı ailem oradan bazen bana oyun alırdı o zamanlar 10 yaşında falanım bir tane manhunt oyunu geldi 10 yaşında ki çocuğa da Manhunt almazsın bu arada tabii İngilizceleri olmadığı için oyunun adının "İnsan avı" olduğunu anlamadılar neyse yüklendi oyun sardı tabii oyunun yarısında bilgisayar bozuldu oyunu çok sevmiştim ve devamını çok merak ediyordum. Sonra eve Windows 7 ile gelen bir bilgisayar geldi Manhunt oyunu aklımdan çıkmıştı artık daha yeni nesil bir bilgisayarım vardı ve GTA 4 oynamaya falan başladım sonra Manhunt oyunun kağıdına rastladım aa bu oyun çok güzeldi dedim o zamanlarda 11-12 yaşları falan hâlâ internetten oyun yüklemesini bilmiyorum ailemden bunun CD'sini istedim buldular bilgisayara yükledim pat açılmadı sonra dedim aileme açılmıyor bilgisayar anlayan bir akrabamı çağırdılar meğer oyun eski nesil sistemlerde çalışıyormuş başladım yine ağlamaya sonra aylar geçti ben aileme ıslarlara manhunt 1 oyununu hatırlatıyorum en sonunda Gittigidiyor'dan orijinal PS2 CD'si buldular aldılar sonra mutlu oldum büyük bur oh çektiler buda böyle bir anımBu mesajı okuyunca aklıma nedense bu oyun geldi.
Eki Görüntüle 118868
- Makaleler
- 23
Çok iyiymiş. Okurken eğlendim.Manhunt serisi onunda hikayesi var anlatayım en sevdiğim oyundur zamanında Windows XP bilgisayarım vardı mahallemizde korsan oyun satan bir dükkan açılmıştı ailem oradan bazen bana oyun alırdı o zamanlar 10 yaşında falanım bir tane manhunt oyunu geldi 10 yaşında ki çocuğa da Manhunt almazsın bu arada tabii İngilizceleri olmadığı için oyunun adının "İnsan avı" olduğunu anlamadılar neyse yüklendi oyun sardı tabii oyunun yarısında bilgisayar bozuldu oyunu çok sevmiştim ve devamını çok merak ediyordum. Sonra eve Windows 7 ile gelen bir bilgisayar geldi Manhunt oyunu aklımdan çıkmıştı artık daha yeni nesil bir bilgisayarım vardı ve GTA 4 oynamaya falan başladım sonra Manhunt oyunun kağıdına rastladım aa bu oyun çok güzeldi dedim o zamanlarda 11-12 yaşları falan hâlâ internetten oyun yüklemesini bilmiyorum ailemden bunun CD'sini istedim buldular bilgisayara yükledim pat açılmadı sonra dedim aileme açılmıyor bilgisayar anlayan bir akrabamı çağırdılar meğer oyun eski nesil sistemlerde çalışıyormuş başladım yine ağlamaya sonra aylar geçti ben aileme ıslarlara manhunt 1 oyununu hatırlatıyorum en sonunda Gittigidiyor'dan orijinal PS2 CD'si buldular aldılar sonra mutlu oldum büyük bur oh çektiler buda böyle bir anım![]()
ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
PS2. Aslında PS2 demek doğru olmaz PS2 dönemi ve PSP. O zamanlar çok ikonik, çok eğlenceli zamanlar. Evde PS2, yolda PSP. Çok iyi dönemler. PS2-era'sı en iyi konsol zamanlarıdır.
- Makaleler
- 6
Net bir şekilde PlayStation 3 derim.
Belki de daha önce hiç konsolum olmadığındandır ama PS5.