Milas 57 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.447 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.496 Yer Japonya, Fukuoka 21 Nisan 2025 #1 SorBil'i kullanan var mı? İngilizce kursu için satın almak istiyorum lakin sizlerin de yorumlarını merak ettim.
SorBil'i kullanan var mı? İngilizce kursu için satın almak istiyorum lakin sizlerin de yorumlarını merak ettim.
dandadan Uzman Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 541 Çözümler 4 Beğeniler 383 Yer Antalya 21 Nisan 2025 #2 Milas dedi: SorBil'i kullanan var mı? İngilizce kursu için satın almak istiyorum lakin sizlerin de yorumlarını merak ettim. Genişletmek için tıkla... İngilizce kursu için bence gereksiz. BTK Akademi gibi ücretsiz alternatifi var. Diğer diller hakkında yorumum yok.
Milas dedi: SorBil'i kullanan var mı? İngilizce kursu için satın almak istiyorum lakin sizlerin de yorumlarını merak ettim. Genişletmek için tıkla... İngilizce kursu için bence gereksiz. BTK Akademi gibi ücretsiz alternatifi var. Diğer diller hakkında yorumum yok.