Sorun Yaşatmayacak ISS önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Baran1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B

Baran1

Başarılı
Şu anda Kablonet sözde fiber altyapısını kullanıyorum. İlk zamanlar sorunsuz olsa da berbat modemleri, kopmalar ve akşam 7 ile 12 arası 24Mbps hız düşürmelerinden dolayı yeni bir ISS arıyorum sorun yaşatmayacak. Sorun anında müşteri hizmetlerine ulaşabileceğim çok da pahalı olmayan bir ISS öneriniz var mı? Bulunduğum binada Kablonet ve Türk Telekom VDSL2 altyapısı var. Superonline Vodafone veya başka bir fiber altyapı yok. Değerler aşağıdaki gibi ben. Netspeed'ya da Millenicom düşünüyorum, ne tavsiye edersiniz? Bir de modem almam gerekecek mi önerdiğiniz bir modem var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_1658.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 249
Son düzenleyen: Moderatör:

Ben Türk Telekom önerebilirim. Yıllardır 24 Mbps kullanıyordum son sözleşmemde 35 Mbps'ye çıkardım. Kopmalar bir ara haftada 2 falan oluyordu en başlarda ama artık hiç olmuyor. Fiyatı da kullandığım paketten dolayı ucuz ama bana ikna paketi vermişlerdi size aynısını sunarlar mı bilmiyorum.

Sorun yaşamamak şans işi.

SO kullanıyorum birkaç senedir, ara sıra yaşadığım modem kaynaklı Wi-Fi hız problemi ve DSL ışığının sönerek internetin gitmesi sinirlerimi bozmaya başladı.

Gelecekte ankastreye CAT 6 kablo çekip yeni modemle beraber Netspeed veya Turknet aboneliği almayı planlıyorum.

Sorun olayı maalesef göreceli yerden yere değişiyor.

Maalesef gerçekten öyle. Bir tanıdığım başka şehirde yaşıyor ve benle beraber aynı ISS kullanıyor. Bu ISS hakkında nazik ve güzel hizmet sağlıyorlar dedi. Benim başıma gelenler ise tam tersine oldu.

Bulunduğunuz mahalle önemli, mümkünse hem bayilere hem de ISS'lere bakmak daha doğru olur diye düşünüyorum. Bayilere ek parantez açayım. Çünkü bir sorun yaşadığınızda sizin mahallenizden sorumlu ISS'in bayisi ilgilenir, işte ters bir bayiye denk gelirseniz ıstırap çekebilirsiniz.

Kablonet ile ilgili sorununu modem değişikliği talep ederek çözebilirsin. Bulunduğun adreste Docsis mi yoksa gpon türksat altyapısı var mı bilmiyorum ama turksatkablonet.com burada her eve kablonet kampanyasında gpon modem dahil kampanyanı güncelleyebilirsin. Gpon modemlerde wifi6 desteği var. Çekimi sorunsuz. Bence müşteri hizmetleri ile bir iletişime geçmeni tavsiye ederim.

Adresimde DOCSIS altyapısı var müşteri hizmetleri keyife göre modem değişikliği yapmadığını modemde bir sorun oluşması durumda bu değişikliği yaptığını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…