Sorun DX11'de var. Ayrıca DX11 sürümü daha optimize.
1726522305434.webp
1726522346334.webp

Bana pek optimize gibi gelmedi. Ayrıca FSR, DLSS gibi ayarlar eksik.

Hocam kasıyor mu?

Ek: R5 5500 ve RTX 4060 ile Ultra+ ayarlarda DX11 sürümünde ortalama 75FPS alıyorum. Ayrıca oyunda kasma olmuyor.

Ek 2: Galiba AMD çoğu DX11 ve DX9 oyununu optimize etmemiş. Bu sebeple Sluttring veya FPS sorunu oluşuyor.
AMD mi optimize etmemiş yoksa Witcher 3'ün geliştiricileri mi onu tam anlayamamdım. Bunun gibi DX11 ve DX12 ile çalışan birkaç tane oyunda daha test etmek lazım.

AMD mi optimize etmemiş yoksa Witcher 3'ün geliştiricileri mi onu tam anlayamamdım. Bunun gibi DX11 ve DX12 ile çalışan birkaç tane oyunda daha test etmek lazım.
AMD optimize etmemiştir. RX 5xx serisinde sorun yaşamadan oynayabiliyorsun. Ayrıca @3035 hocam siz hangi oyunlarda sorun yaşıyordunuz.

AMD optimize etmemiştir. RX 5xx serisinde sorun yaşamadan oynayabiliyorsun. Ayrıca @3035 hocam siz hangi oyunlarda sorun yaşıyordunuz.
Gecenin bu saatinde sistem bakıyorum, AMD beni manyağa çevirdi. Normalde oyun bile oynamıyordum ama 2 gündür sinirlerim zıpladı kasanın içinde o ekran kartını görünce tekme tokat dalasım geliyor.