Merhaba, elimde hiçbir türlü stutter sorununu çözemediğim Sapphire Nitro+ 6700XT 12GB var. Bu kartı direkt olarak pc toplayan birine 2. el piyasasında satamam, satmam doğru olmaz. Bilgisayarcı, teknik servis gibi yerler yedek parça olarak veya tamir edip satmak için alırlar mı? Bu tarz kartların piyasası oluyor mu?

Merhaba, elimde hiçbir türlü stutter sorununu çözemediğim Sapphire Nitro+ 6700XT 12GB var. Bu kartı direkt olarak pc toplayan birine 2. el piyasasında satamam, satmam doğru olmaz. Bilgisayarcı, teknik servis gibi yerler yedek parça olarak veya tamir edip satmak için alırlar mı? Bu tarz kartların piyasası oluyor mu?
Hocam sorun tüm AMD kartlarda var bence normal yaz. Bu arada kaç TL'ye satıyorsunuz?

Garantisi varsa garantiye yolla, iade alırlar.
Garantisi bitti malesef. İlk aldığımda Ryzen 5 2600 ile kullanıyordum darboğaz kaynaklıdır diye düşünüyordum o yüzden yollamadım. Daha sonrasında işlemci aldım ama oyun pek oynamadığım için takmadım garantiye yollayıp 10-20 gün bilgisayarsız kalmak istememiştim.
Hocam sorun tüm AMD kartlarda var bence normal yaz. Bu arada kaç TL'ye satıyorsunuz?
Hiç bilmiyorum piyasasını. Intel 15. nesil işlemcileri bekliyorum açıkçası eğer güzel işlemcilerle gelirlerse AMD'yi hem cpu hem gpu tarafında tamamen bırakmak istiyorum bir süre.

Hiç bilmiyorum piyasasını. Intel 15. nesil işlemcileri bekliyorum açıkçası eğer güzel işlemcilerle gelirlerse AMD'yi hem cpu hem gpu tarafında tamamen bırakmak istiyorum bir süre.
CPU tarafında AMD, Intel'i yok ediyor.

amd-beats-intel-amd.gif

CPU tarafinda AMD Intel'den daha iyi ancak AMD bende öyle bir antipati oluşturdu ki param olsa 7800X3D yerine gider i9 14900K alırım.

Sebebi tahminimce çok temiz bir geçmişi olmamasından kaynaklı insanlarda ön yargı bırakmış olması. Bende eskiden AMD'ye lanet gelsin derdim çünkü ekran kartım 3 kere yanıp ekstradan lehim hatası veriyordu ve artık delirmek üzereydim. Şu anki kartımda çok düzgün değildi ama AMD yeni güncellemeler ile işleri bayağı toparladı ki şu an absürt olan yıllar önce AMD'nin yaptığı hataları Intel yapmaya başladı. Benim şu an Intel işlemci kullanmamın tek sebebi indirimdeydi ve ileriye dönük bir anakartla kullanmam.

stutter sorununu çözemediğim Sapphire Nitro+ 6700XT 12GB var.

Pro driver denediniz mi?