348375
Deneyimli
Teşekkür ederim faks numarasına müşteri hizmetleri numarasını mı yazacağım acaba bulamadım faks numaralarını.
0216 642 90 91Teşekkür ederim faks numarasına müşteri hizmetleri numarasını mı yazacağım acaba bulamadım faks numaralarını.
6502 sayılı kanun olarak seçiyorum iade için sanırsam.
Başvurdum hakem heyetini ikametgaha göre seçtim yalnız bunları yapay zeka etmiyor değil mi gereğinin yerine gereğini yazmışımşimdi CİMER'e yazacağım.
CİMER şikayet adresini bulamadım.
Yok bunları gerçek CİMER'de ticaret bakanlığı seç oraya gereken bilgileri doldur.
Teşekkürler bütük başvuraleı yaptım 1 ayı buluyormuş sanırım bu taleplerin sonucu peki bu ürün bana geri gelince ne yapayım hiç ellemeden bir kenarda tutmam mı gerek.
Zaten bu ürün bu haliyle kullanılmaz o BIOS pilinin yuvasını kırmak büyük başarı nasıl olduysa artık kargo görevlileri mi yoksa kendileri yapıp beni mi sorumlu tutuyorlar bilemiyorum.
Sana geri gelirse evde dursun İncehesap bana yolla ben iadeni alıyorum diyene kadar demese CİMER ve Tüketici Hakem Heyeti bir şeyler yapar Amazon'un gözünü seveyim iade konusundan çok sorunsuz büyük ihtimalle kargocu kötü davrandığı üstüne ağır bir şey koydu keske tutanak tutsaydin.
Sana geri gelirse evde dursun İncehesap bana yolla ben iadeni alıyorum diyene kadar demese CİMER ve Tüketici Hakem Heyeti bir şeyler yapar Amazon'un gözünü seveyim iade konusundan çok sorunsuz büyük ihtimalle kargocu kötü davrandığı üstüne ağır bir şey koydu keske tutanak tutsaydin.
Amazon adamdır zaten İncehesap'dan kart aldığımda Amazon aracılığı ile aldım yoksa o da elimde kalacaktı herhalde şu an güncelleme oldu bu arada anakart tamir masrafını 1295TL olarak güncellediler.
Ama kutuda hiç sorun yoktu sadece köşeden hafif darbeliydi ama hocam bu anakartı alan 3-4 kişi daha aynı şikayette bulunmuş.