Amacım aşağılamak veya hakkınızı aramanızı hor görmek değil. Ama en iyi çözümler kısmında yukarıda kalmak için diyorsanız boşuna kendinizi yormayın. Forum düzene girince o kısmı moderatörler ele geçirir. Technopat zamanının bilinen kuralıdır. Mod olanlar en iyi çözümlerde 1000'li sayıları görür. Genellikle garanti çözüm olan konuları belirleyip, konuyu açtıktan sonra çözümü hızlıca yapıştırıp konuyu çözüldü olarak işaretlerler. Burada da pek fark olacağını samıyorum.
Bunu yazdık bari nefret besliyor muşum gibi olmasın. Bence yetkililerde en iyi çözümler hanelerine yazılmasın. Yetkililik dönemleri bitince yine normal üye olarak algılansınlar. Üyelerin daha çok çözüm sunması için faydalı olabilir. Çözüm sistemi gelince hediye de veriliyordu. Bu aylık olarak değiştirilebilir. Bu arada öneri amaçlı yazdım ama ödül verilmesini saçma buluyorum.
En iyi çözüm sistemi de saçma geliyor. Ortaya bir sidik yarışı girince, fayda sağlamak geri plana atılıyor. Çinli başarım sistemlerinin foruma aykırı olduğunu düşünenlerdenim. Eski forumlarda garip yıldızlar vb. simgeler olurdu. Sırf o tarz şeyleri almak için her konuya bomboş yorum yazanlar olurdu.
Mesaj sayısı, rozetler konusunda da aynı düşünüyorum.
Bu arada konuya baktım. Ben yetkili olsam resmi bir açıklama bağlantısı atanın çözümünü işaretlerdim. Yine ilk mesaj yazılması bana çözüm olarak yeterli gelmiyor. Detaylı olan çözümü işaretlemek daha mantıklı. Bu arada Technopat'da çözümleri hiç raporlamazdım. Belirli bir süreden sonra çözüm olarak işaretlenirdi. Konu sahibi mi yoksa başka üyeler mi raporluyor bilmiyorum. Ama rapor sistemi dışında bu sistemi uygulamak pek olası gözükmüyor.