Bu durumdan sıkıldım, sorunun cevabını net olarak veriyorum yine de konu sahibinin dönüşünü bekliyorum. Örneğin AMD Polaris ve Vega desteği kesildi mi? konusunda sorunun çözümünü net olarak veriyorum, aldığım rapor dönüşü ise konu sahibinin dönmesini bekleyin. Sıkıcı durum bence.

Normal olarak bazı konularda çözüm verebilmesi için konu sahibinin dönüşü önemlidir. Fakat bu tür geri dönüş gerektirmeyen konularda direkt çözüm verilmelidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat'ın yaptığı hatalardan biri.

Örneğin: Adam şu program ne diye ekran görüntüsü paylaşmış. Biri gelmiş programı paylaşmış. Konu sahibi gelmedi diye konu öyle duruyor. Sözde kural 5 (burada 4) var ama uygulandığı falan da yok.

@1138 Hocam ben sahibin çözüm vermesini beklemeden rapor gönderiyorum, biliyorum sorunun cevabı bu, diğer kullanıcılar da biliyor ona rağmen geri dönüş beklemek zorunda kalıyorum. Çözüm raporunda "Net olarak çözülmüş konular için bu seçeneği kullanınız." yazmasına rağmen yine bekliyorum.

Amacım aşağılamak veya hakkınızı aramanızı hor görmek değil. Ama en iyi çözümler kısmında yukarıda kalmak için diyorsanız boşuna kendinizi yormayın. Forum düzene girince o kısmı moderatörler ele geçirir. Technopat zamanının bilinen kuralıdır. Mod olanlar en iyi çözümlerde 1000'li sayıları görür. Genellikle garanti çözüm olan konuları belirleyip, konuyu açtıktan sonra çözümü hızlıca yapıştırıp konuyu çözüldü olarak işaretlerler. Burada da pek fark olacağını samıyorum.

Bunu yazdık bari nefret besliyor muşum gibi olmasın. Bence yetkililerde en iyi çözümler hanelerine yazılmasın. Yetkililik dönemleri bitince yine normal üye olarak algılansınlar. Üyelerin daha çok çözüm sunması için faydalı olabilir. Çözüm sistemi gelince hediye de veriliyordu. Bu aylık olarak değiştirilebilir. Bu arada öneri amaçlı yazdım ama ödül verilmesini saçma buluyorum.

En iyi çözüm sistemi de saçma geliyor. Ortaya bir sidik yarışı girince, fayda sağlamak geri plana atılıyor. Çinli başarım sistemlerinin foruma aykırı olduğunu düşünenlerdenim. Eski forumlarda garip yıldızlar vb. simgeler olurdu. Sırf o tarz şeyleri almak için her konuya bomboş yorum yazanlar olurdu.

Mesaj sayısı, rozetler konusunda da aynı düşünüyorum.

Bu arada konuya baktım. Ben yetkili olsam resmi bir açıklama bağlantısı atanın çözümünü işaretlerdim. Yine ilk mesaj yazılması bana çözüm olarak yeterli gelmiyor. Detaylı olan çözümü işaretlemek daha mantıklı. Bu arada Technopat'da çözümleri hiç raporlamazdım. Belirli bir süreden sonra çözüm olarak işaretlenirdi. Konu sahibi mi yoksa başka üyeler mi raporluyor bilmiyorum. Ama rapor sistemi dışında bu sistemi uygulamak pek olası gözükmüyor.

Son düzenleme:
Recep Baltaş zamanında da bu haksızlığa göz yumuluyordu. Yönetici olması gerekmiyor. Konu onaylayan her yetkili yapıyordu bunu. Dönüp bakabilirsiniz Technopat mod olanları anlamak için en iyi çözümlerde ilk 100'e falan bakmak yeterli. Sonradan ne oldu bilmiyorum. Foruma bazı zamanlar çok vakit ayırdığım gibi bir dönem hiç girmediğim de oluyordu.

Technopat'ta yönetim Recep Baltaş'da değildi, başka yöneticilerde vardı. Şu an tek yönetici var, o da Recep Baltaş. Böyle bir haksızlığa göz yummaz bence.
Bu tarz şeylerin Berker Güngör'ün umurunda olduğunu sanmıyorum. Emre kendi karar vermezse Recep karar veriyordur. Ama o da %1 falandır.

Dönüp bakabilirsiniz Technopat mod olanları anlamak için en iyi çözümlerde ilk 100'e falan bakmak yeterli.
Bu o kadar da doğru değil. Yanlış demiyorum, ama tamamen doğru değil. Özellikle de 100 kısmı. Ben nispeten kısa süre moderatörlük yaptım. Hadi olayı abuse etmiş olayım. Taş çatlasa 100 çözüm demek bu. Şu an 479 çözümüm var. 379 tanesi vahiy yoluyla gelmedi.
Hadi beni geçelim. @143 bildiğim kadarıyla hiç moderatör olmadı. Adamın 567 çözümü var. Kendisi de görüşlerini aktarabilir.

• Beğendim
İfadeler: 143