Sosyal ağların ifade özgürlüğü kısıtlaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hamasa terör örgütü demek şu an Türkiye'deki herhangi bir partiye terör örgütü demekle aynı şeydir. Filistinde bir seçim yapılıyor ve bu seçin sonucunda Hamas başa geliyor. Bunun terörle bir alakası yok. İsrail'e sivil demen cidden aşırı derece ironik. BBC'ye göre 7ekim 2023ten buraya Filistin'de 38 bin 664 ölü ve 75 bin 92 yaralı var. Hamas kendisine silahla koşan İsrail'e gül mü uzatacak silahmı uzatacak?

Şu ilk cümlen tarafsız bir şekilde bakmadığını, dördüncü cümlen ise basit bir cümleyi bile anlamaktan uzak olduğunu gösteriyor. Ülkemizdeki herhangi bir parti de olağan şekilde festival basar bu partilerde sivillere tecavüz eder, bombardıman yapar değil mi? Baya masumca gül uzatmanın alternatifi bu hareketler sanırım. Aynı BBC sitesinde Hamas'ın da sivil öldürdüğünü söyleyen haberler var. Tabii işinize gelmez. İslamcı örgütlerini çok seversiniz. IŞİD askerlerimizi yakarak şehit ettiğinde ortada yoktunuz. Doğu Türkistan için herhangi bir boykotu bırak adlarını ağzınıza almıyorsunuz. Hamas'ın ülkemizde benzetileceği tek şey olsa olsa PKK olur DHKPC olur. Sizin işinize geldiği gibi yorumladığınız masumluk ve vicdan teröriste terörist denmesine engel değildir.

Kısıtlamalar çok güzel bir şeydir umarım daha çok kısıtlama gelir. Kısıtlama gelmesi insani terbiye eder.

Ben teröriste terörist derim. Hamas evet birçok sivil öldürdü ama ne zaman öldürdü? İsrail öldürmeye başladıktan sonra öldürdü. Bu olaylardan önce hamasın sivil öldürdüğü nerede yazıyor? İsrail kahpece fosfor bombası kullanması, kendilerinin güvenli dedikleri yerlere sivil yerleştirip bombalaması, hastaneleri bombalaması ve bunlar gibi birçok alçaklıklarını sen görmüyorsun. "Hamas festival bastı." Evet festival bastı ama neden bastı? İntikam almak için bastı, kendi ülkesindeki öldürülen sivillerin kanını yerde bırakmamak için bastı ve işkence etti. Ben burada hiçbir sorun görmüyorum. İslamcı örgütleri sevmek ile haması sevmenin ne alakası var? Şu an İslamcı örgütlerin hepsi yanlış yolda, hizbullahdır, işiddir şudur budur bunlara İslamist bile denemez, bunlar terör örgütüdür, sevdiğimi nereden çıkardın? Ben hiçbir şeyi işime geldiği gibi yorumlamıyorum eğer İsrail haklı olsaydı Müslüman olmamama rağmen İsrail'i desteklerdim ama durum böyle değil

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu cümleye bak. Siz ıslah olmazsınız.

Hamas'ın da Tıp merkezi vurduğunu bildiğinize eminim. Hamas'ın 2002'de de sivilleri hedef aldığını bildiğinize eminim ama işte dediğim gibi işinize gelmiyor. Hamas ile Hizbullah'ın ilişkisini bildiğinize de eminim. Kola dökmeye devam . Vicdanınız soğutur eminim bi soğuk şişe. İslamcı terör örgütlerinin hepsi yanlış yolda demişsin bide. Terör örgütü nasıl doğru yolda olabilir ya?

Peki 2002 yılından önce ne oldu? İsrail 2000 yılının başında ikinci Intifada'da başta çocuk ve gençler olmak üzere 2bine yakın kişiyi katletti bunu da senin bildiğini eminim. Benim vicdanımı soğutacak şey bağımsız Türkistan, özgür Filistin.

İkinci İntifada da İsrailli siviller de öldü. Bunu da biliyorsunuzdur öyleyse herhalde.

İkinci İntifada da İsrailli siviller de öldü. Bunu da biliyorsunuzdur öyleyse herhalde.
Sadece intifanın başından bahsetmiştim, her neyse. 2008 kadar olan devamını da getireyim, 5300 Filistinli intifada öldü. Bunlardan sadece 1600 kişisi çatışan Filistinliydi geriye kalanı çatışmaya katılmadığı halde can verdi. İsrail tarafında sadece 700 yakın sivil ve 300 yakın güvenlik gücü öldü.

Onların kafalarına göre her İsrailli 100 Filistinliye bedel zaten, belki daha da fazla.

İfadeler: 573
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…