1 gün misafir öğrenci olarak git gez ve gör ancak 40 kişi benim kafam kaldırmaz sınıfımız 20 kişi ve 3 yıldır artık birbirimizin her şeyimi biliyoruz alıcaksındır ve zorbalık ilk haflatarda babaproluk olarak gozuktuklerini zannediyorlar.Merhaba arkadaşlar, Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi'nde hazırlık okuyorum. Okul gayet iyi ancak hocalar ve sınıftakilerle problemler çekiyorum. Kimisi bana deli diyor, kimisi de konuşmaya çekiniyor. Hocalar da benden pek memnun değil gibi. Çok sosyal biri olmadığımdan eski okul arkadaşlarımın olduğu bir yere gitmeyi planlıyorum. OBP ile alıyor ve Anadolu lisesi. Esenyurt Hasan Harakani Anadolu Lisesi'ne gitmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse mantıklı mı? Böyle bir şey istememin sebebi sadece 1 hafta boyunca okulda bulunmuş olsam da artık dayanamıyorum. Hayatım şu aralar biraz kayıplar içerdiğinden dolayı da etrafımda bana destek olabilecek insanlar olsun istiyorum.
@lokomotifci_muhsin hocam siz bu konularda bilgilisiniz sanırsam, yardım ederseniz sevinirim.
İlk adimi atman gerekiyor.
Ama 5-6 yıldır arkadaş olduğun adam bile seni yeni arkadaşı varsa yanında takilmayabilir goz onunde bulundur.