Merhaba arkadaşlar, Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi'nde hazırlık okuyorum. Okul gayet iyi ancak hocalar ve sınıftakilerle problemler çekiyorum. Kimisi bana deli diyor, kimisi de konuşmaya çekiniyor. Hocalar da benden pek memnun değil gibi. Çok sosyal biri olmadığımdan eski okul arkadaşlarımın olduğu bir yere gitmeyi planlıyorum. OBP ile alıyor ve Anadolu lisesi. Esenyurt Hasan Harakani Anadolu Lisesi'ne gitmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse mantıklı mı? Böyle bir şey istememin sebebi sadece 1 hafta boyunca okulda bulunmuş olsam da artık dayanamıyorum. Hayatım şu aralar biraz kayıplar içerdiğinden dolayı da etrafımda bana destek olabilecek insanlar olsun istiyorum.

@lokomotifci_muhsin hocam siz bu konularda bilgilisiniz sanırsam, yardım ederseniz sevinirim.
1 gün misafir öğrenci olarak git gez ve gör ancak 40 kişi benim kafam kaldırmaz sınıfımız 20 kişi ve 3 yıldır artık birbirimizin her şeyimi biliyoruz alıcaksındır ve zorbalık ilk haflatarda babaproluk olarak gozuktuklerini zannediyorlar.
İlk adimi atman gerekiyor.
Ama 5-6 yıldır arkadaş olduğun adam bile seni yeni arkadaşı varsa yanında takilmayabilir goz onunde bulundur.

Hocam Hasan Harakani'deki öğretmenlerle ve müdür yardımcısıyla bugün konuşacaktım aslında ancak içeri almadılar, gaspçı sandılar beni :D bu hafta tekrardan bakacağım.

Konum itibari ile nakipoğlundan daha iyi. Ama açıkçası pek emin değilim ortamı ve öğretmen konusuna. 56'dan bahsediyoruz hocam. Ortaokulda 56 ortalama yapan size neler yapmaz 😂. Şahsen illa OBP ile gideceksen Esenyurt'ta çok zor düzgün OBP'li lise. Tabii ben bir şey diyemem ama bence Hasan harakani beklenenden çok çok daha aşağıda kaldı. Alija izzetbegoviç daha temizdir oraya göre.

Çağrıbey sana ters kalmıyor diye biliyorum. Haramidere metrobusten otobüsler önüne kadar gidiyor. Vali muammer konusundada belki normalden biraz garip kalmış olabilirsiniz. Bu da sınıftakilerin size olan görüşünü kötü etkilemiş olabilir. Ayrica o laf tamamen kolpa bize de dediler. 56 ile Suriyeli birisi girmiş. Bence Hasan harakani sizin için vali muammerdende kötü olabilir gibi. Alija izzetbegoviç dediğim gibi en azından 76 ile kapatti ve binaları yan yana iki lisenin. Bana açıkçası ikisi de mantıklı gelmiyor ama illa arkadaşların var diye gideceksen gidebilirsin. Ayrıca otobüslerede bir bak haramidere metrobusten otobus geliyor diye biliyorum haramiderede oturan arkadaşım geliyor otobüs ile.

Ayrica baktim hocam evet haramidere metrobusten BM6 kalkıyor ve okula kadar geliyor.

Ayıptır söylemesi kendi lisemde ramiz dayı gibiyim buraya gelsen dışlanmazsın. 10. sınıflara bile had bildiriyorum 😂. (umarim bıçaklamazlar.) 😂.

Hocam çok ters kalıyor bana ya :D ters kalmasa gelirdim vallahi.
Hocam zaten büyükşehirdesin evin en uzak yere bile gidiyor küçük şehirde servisler aylık 2k alıyor bence çok şanslısın sadece belki 1-2 saat arıyorum lokasyonu bilmediğim için müzik dinleyerek yolculuk yapacaksiniz.

1 gün misafir öğrenci olarak git gez ve gör ancak 40 kişi benim kafam kaldırmaz sınıfımız 20 kişi ve 3 yıldır artık birbirimizin her şeyimi biliyoruz alıcaksındır ve zorbalık ilk haflatarda babaproluk olarak gozuktuklerini zannediyorlar.
Hocam bugün onu yapacaktım da beni kovdular okuldan :D
Çağrıbey sana ters kalmıyor diye biliyorum. Haramidere metrobusten otobüsler önüne kadar gidiyor. Vali muammer konusundada belki normalden biraz garip kalmış olabilirsiniz. Buda sınıftakilerin size olan görüşünü kötü etkilemiş olabilir. Ayrica o laf tamamen kolpa bizede dediler. 56 ile Suriyeli birisi girmiş. Bence Hasan Harakani sizin için Vali muammerdende kötü olabilir gibi. Alija izzetbegoviç dediğim gibi en azından 76 ile kapatti ve binaları yan yana iki lisenin. Bana açıkçası ikiside mantıklı gelmiyor ama illa arkadaşların var diye gideceksen gidebilirsin. Ayrıca Otobüslerede bir bak haramidere metrobusten otobus geliyor diye biliyorum Haramiderede oturan arkadaşım geliyor otobüs ile.
Hocam süre sıkıntı biraz, tersten kastım oydu. Vali Muammer'e bile 1 saatte gidiyorum.
Bana açıkçası ikiside mantıklı gelmiyor ama illa arkadaşların var diye gideceksen gidebilirsin.
Hocam ben de çok pişman kalabileceğimden dolayı korkuyorum. Şimdi arkadaşlarım var diye giderim ancak eğitim olarak da kötü okul çıkarsa diye çok şüpheliyim. Dediğim gibi Vali Muammer Güler'de de 8 saat boyunca dümdüz oturamıyorum ancak sanırsam puanımla girebildiğim en iyi okul o. Bu arada külliyelerde nasıl bir sistem işleniyor ki? Hepsinin bahçesi birleşik mi?

Hocam zaten büyükşehirdesin evin en uzak yere bile gidiyor küçük şehirde servisler aylık 2k alıyor bence çok şanslısın sadece belki 1-2 saat arıyorum lokasyonu bilmediğim için müzik dinleyerek yolculuk yapacaksiniz.
Hocam okula gitmeden önce bindiğim otobüs sıkıntı oluyor, yoksa 2 saatlik bile yolculuk yaparım. Otobüs ya 10 dakikada, ya da 1 saatte gidiyor, bu yüzden işimi sağlama alıp yakınlarda okula girmek istiyorum.

Hocam ben de çok pişman kalabileceğimden dolayı korkuyorum. Şimdi arkadaşlarım var diye giderim ancak eğitim olarak da kötü okul çıkarsa diye çok şüpheliyim. Dediğim gibi Vali Muammer Güler'de de 8 saat boyunca dümdüz oturamıyorum ancak sanırsam puanımla girebildiğim en iyi okul o. Bu arada külliyelerde nasıl bir sistem işleniyor ki? Hepsinin bahçesi birleşik mi?
Bende şüpheliyim. Ayrica kulliye olayını tam bilmiyorum.
Hocam süre sıkıntı biraz, tersten kastım oydu. Vali Muammer'e bile 1 saatte gidiyorum
Hocam külliyeye gitmek çagribeyden daha zor olur diye düşünüyorum. Eviniz yakin mi emin değilim ama kulliye neredeyse bahçeşehirde. Siz bilirsiniz tabi. Nakil işi olmazsa dediğim gibi sinif değişikliği isteyin en kötü.

Hocam külliyeye gitmek çagribeyden daha zor olur diye düşünüyorum. Eviniz yakin mi emin değilim ama kulliye neredeyse bahçeşehirde. Siz bilirsiniz tabi. Nakil işi olmazsa dediğim gibi sinif değişikliği isteyin en kötü.
Hocam daha uzak kalıyor ancak Avcılar caddeye çıktığımda gelen otobüsler dümdüz gittiğinden daha hızlı gidebiliyorum. 2. kez nakil alabiliyor muyum peki hocam? Yani o okulda da sıkıntı yaşarsam farklı okula geçebilir miyim? Düşünmekten kendimi yırtacağım birazdan, bu yüzden de bir yanım yap gitsin diyor.

Hocam daha uzak kalıyor ancak Avcılar caddeye çıktığımda gelen otobüsler dümdüz gittiğinden daha hızlı gidebiliyorum. 2. kez nakil alabiliyor muyum peki hocam? Yani o okulda da sıkıntı yaşarsam farklı okula geçebilir miyim? Düşünmekten kendimi yırtacağım birazdan, bu yüzden de bir yanım yap gitsin diyor.
İdare kabul ederse evet ama kabul etmeyebiliyor benim arkadaşım gitti döndü okula idare Bizim sınıfa almadi.

Evet. Nakil yıl içinde yine var.

@Jack İşte
Ne yaptınız?

Son düzenleme:
@lokomotifci_muhsin, hocam hala bir şey yapamadım, kafayı yemek üzereyim. Zaten şuanki okuluma gitmek aşırı zorlaştı iyice, MJ'in 45 derece durduğu şekilde duruyorum otobüste. Üstüne okullar hakkında da gram bilgim yok. Alija Izzetbegoviç'e baktım ama orada da kimseyi tanımadığımdan dolayı bir sıkıntı çıkarsa yalnız kalmaktan korkuyorum. Hasan Harakani'de de 56 ortalama yüzünden delirmek üzereyim. 56 ortalamalı bir yere girmekten korkuyorum artık direkt. Dışarıdan herkes okulun kötü olduğunu söylüyor, sadece orada okuyanlar iyi olduğunu söyleyince güvenemiyorum. Delirmek üzereyim, en sonunda başlarım okuluna diye atacağım kendimi yatağa.