1 gün misafir öğrenci olarak git gez ve gör ancak 40 kişi benim kafam kaldırmaz sınıfımız 20 kişi ve 3 yıldır artık birbirimizin her şeyimi biliyoruz alıcaksındır ve zorbalık ilk haflatarda babaproluk olarak gozuktuklerini zannediyorlar.
İlk adimi atman gerekiyor.
Ama 5-6 yıldır arkadaş olduğun adam bile seni yeni arkadaşı varsa yanında takilmayabilir goz onunde bulundur.
Okul öyle gezilebiliyor mu?

@lokomotifci_muhsin, hocam hala bir şey yapamadım, kafayı yemek üzereyim. Zaten şuanki okuluma gitmek aşırı zorlaştı iyice, MJ'in 45 derece durduğu şekilde duruyorum otobüste. Üstüne okullar hakkında da gram bilgim yok. Alija Izzetbegoviç'e baktım ama orada da kimseyi tanımadığımdan dolayı bir sıkıntı çıkarsa yalnız kalmaktan korkuyorum. Hasan Harakani'de de 56 ortalama yüzünden delirmek üzereyim. 56 ortalamalı bir yere girmekten korkuyorum artık direkt. Dışarıdan herkes okulun kötü olduğunu söylüyor, sadece orada okuyanlar iyi olduğunu söyleyince güvenemiyorum. Delirmek üzereyim, en sonunda başlarım okuluna diye atacağım kendimi yatağa.
Hocam dediğim gibi bende Hasan Harakani hakkinda hiç olumlu yorum duymadım. Herkes esenyurttaki bütün arap ve afgan göçmenlerin girdiğini ve kalitesinin olmadığını söylüyorlar. Ayrica 56 ortalama benide korkutuyor 😀. Esenyurtta Abdülkadir Aksu ve Borsa istanbul haric hiç bi liseye bulaşmayın bence zaten. Eğer en kötü ihtimalle hiç bir yere gidemiyorsanız sınıf değişikliği isteyin. Gittiğiniz sınıftada sosyal olmaya çalışın. Baska verebilecek bir tavsiyem yok maalesef. Çok çıkmaz bir durum oluşmuş şuan.

Nakil almadin mi?
@Jack İşte

Son düzenleme:
Hocam dediğim gibi bende Hasan Harakani hakkinda hiç olumlu yorum duymadım. Herkes esenyurttaki bütün arap ve afgan göçmenlerin girdiğini ve kalitesinin olmadığını söylüyorlar. Ayrica 56 ortalama benide korkutuyor 😀. Esenyurtta Abdülkadir Aksu ve Borsa istanbul haric hiç bi liseye bulaşmayın bence zaten. Eğer en kötü ihtimalle hiç bir yere gidemiyorsanız sınıf değişikliği isteyin. Gittiğiniz sınıftada sosyal olmaya çalışın. Baska verebilecek bir tavsiyem yok maalesef. Çok çıkmaz bir durum oluşmuş şuan.

Nakil almadin mi?
@Jack İşte
Merhabalar hocam, sınıf öğretmeninden tavsiye olarak nakil başvurusu yaptım. Eğer okulu beğenmezsem geri dönebileceğimi, Vali Muammer Güler'in boş kontenjanının çok olduğunu söyledi. Ben de bunun rahatlığıyla başvuru yaptım ancak OBP'si 91'den daha yüksek olan 200 kişi daha aynı okula nakil başvurusu yaptığı için nakilim direkt ret yedi :D O yüzden şuan değiştirmekten vazgeçtim. Birkaç kişiyle takılmaya başladım, o yüzden şuan mental olarak daha iyiyim. Desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim 🤍

Merhabalar hocam, sınıf öğretmeninden tavsiye olarak nakil başvurusu yaptım. Eğer okulu beğenmezsem geri dönebileceğimi, Vali Muammer Güler'in boş kontenjanının çok olduğunu söyledi. Ben de bunun rahatlığıyla başvuru yaptım ancak OBP'si 91'den daha yüksek olan 200 kişi daha aynı okula nakil başvurusu yaptığı için nakilim direkt ret yedi :D O yüzden şuan değiştirmekten vazgeçtim. Birkaç kişiyle takılmaya başladım, o yüzden şuan mental olarak daha iyiyim. Desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim 🤍
Anladim hocam önemli değil. Açıkçası vali muammer çok iyi EA eğitimi verir zaten alanı bunun üzerine. EA üzerinden ilerlerseniz üniversitede çok iyi üniversitelere girebilirsiniz başarılı bir lise vali muammer. Ayrica ingilizce hazırlık ile dil seviyeniz ileri bi seviyeye taşınıyor kolay bir şekilde avrupayada göç edebilirsiniz. Başarılar dilerim. 🤍