Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 7 Ocak 2024
- Makaleler
- 9
Yeni kurulmuş bir Discord sunucusu gibi. Herkes birbirini tanıyor. Güzel, samimi ortam.
Sosyal iyi. Sagcilar olmasa daha iyi olacak. Kucuk bir yayincinin chati gibi, samimi.
Kötü bulduğum bir yanı yok. Forum yeni kurulduğundan sunucu sıkıntı, yavaşlıyor bazen.
İyi yanları ise hala küçük bir topluluk olduğundan herkesin birbirini tanıması. Anlaşılacak insanların olması diyebilirim.
İyi yanları ise hala küçük bir topluluk olduğundan herkesin birbirini tanıması. Anlaşılacak insanların olması diyebilirim.
Kitle yaşı çok küçük henüz. Biz yavaştan fosil sayılacak yaşa doğru gidiyoruz. Ama iyi çocuklar var hep, selam olsun.
Herkes için iyi bir escapism ortamı denebilir. İstemeyen de kaçmaz, direkt hayatın en rezil gerçekleriyle alakalı konulara dalabilir benim gibi. İstediğiniz gibi takılabilisiniz.
Herkes için iyi bir escapism ortamı denebilir. İstemeyen de kaçmaz, direkt hayatın en rezil gerçekleriyle alakalı konulara dalabilir benim gibi. İstediğiniz gibi takılabilisiniz.
Yas kitlesi soyeldiginiz kadar kucuk degil ya da bana deni gelmedi. Cogu sosyal uyesi 16-20 yas arasi.
HDDKullanıyorum 46
Üstün
Az kişi var ve bu çok iyi keşke hep az kişi kalsak kalabalık forumlardaki yanlış bilgiyi ve kargaşayı sevmiyorum.
Yaşları sadece mesajlardaki çıkarımlarımdan tahmin edebiliyorum hocam. Yoksa direkt bilgim yok tabii.Yas kitlesi soylediginiz kadar kucuk degil ya da bana denk gelmedi. Cogu sosyal uyesi 16-20 yas arasi.
Biz yavaştan fosil sayılacak yaşa doğru gidiyoruz.
Ben kendimi küçük hissediyorum. Öyle olmuyor mu?
Daha yolumuz uzun, heyecanımız da yüksek. Değil mi? : )
İyi bir ortamı var. İnsanlar yardımsever ve saygılı. Bazen belki bir şeyde anlaşılmayınca sonunda konuşup anlaşıyorlar. Sorun göremedim ben. Umarım hep böyle olur. Birbirimizi üzmeye veya sinirlendirmeye gerek yok. Lütfen bozmayalım güzel ortamı.
Yeni mesajlar
-
Giyim Ray-Ban gözlüklerde 3.000 TL'ye 1.000 TL kupon indirimi
- Andrea Kimi Antonelli
-