Bu forumun berkehan çepnisi III. Osmandır bence.

Windows 7 Ultra çok daha kötü bence...

Linki var mı? Arama kısmında çıkmadı.

Sadece bulduğum 5 konu, dahası da var. Hatta bir konu 127-130 sayfa falan olmuştu kilit atıldı sonra.

Saloth Sar’ı seviyoruz… Ne kadar kendime ne sol ne sağ desem ve bir siyasi kimlik bulamasam da bu adamlar kararlılık yönünden tam dava adamı… Şu an bunu devam ettiren yok ama eskiden var mış…
Yok hocam ya malesef, ben pek yokum Kamboçya meselesine. Kararlılıkları örnek alınabilir ama belki, o hususta katılabilirim. Genel olarak yokum. :/

Yok hocam ya malesef, ben pek yokum Kamboçya meselesine. Kararlılıkları örnek alınabilir ama belki, o hususta katılabilirim. Genel olarak yokum. :/
Valla üzerine çok konuşulabilecek bir konu… Burada ters kaçar bir de arkadaşın konuyu da bozmayalım. Zaten kendim de normalde siyaset konuşulmasından hoşlanmam forumda ama Pol Pot görünce dayanamadım… Saygılarla.

Selam. Sosyal'e yeni üye oldum. Daha önce birçok forumda bulundum, forum kültürüne yabancı değilim. Siz sosyal hakkında ne düşünüyorsunuz? İyi bulduğunuz ve kötü bulduğunuz yanları nelerdir?
Samimi bir ortam. Küçük bir kemik kitle var ama çok küçük. Gayet saygılı bir ortam.

Windows 7 Ultra çok daha kötü bence...

Sadece bulduğum 5 konu, dahası da var. Hatta bir konu 127-130 sayfa falan olmuştu kilit atıldı sonra.
Çık boş bir Instagram hesabı var bunun.

Screenshot_2024-06-18-10-03-03-375_com.instagram.android.webp

Adam logoyuda kullanmış patladım.

Çok fazla üye sayısı olsun istemiyoruz. Az üye olsun ama hepsi aktif olsun. Technopat üye sayısı 700.000’e yaklaştı %60’ı aktif, SDN 400.000 üye %30’u aktif, DH Forum 2.200.000 üye %20’si aktif. Daha kötüsü Forum TR 6 milyon üyeye sahip sadece 1.5 milyonu aktif. Buranın en fazla üye sayısı 50.000 olmalı ama hepsinin aktif olması şartıyla.