- Makaleler
- 62
Artık sosyal medya uygulamalarında zorunlu kimlik doğrulaması olacak. Minimum yaş sınırı 15.
En gereksiz ve saçma olan bu. 15 yaşından küçükler sadece yaşlarına uygun oyunları oynayabilecek. Roblox, Brawl Stars, Fortnite gibi saçma sapan "bilgisiz kişiler" tarafından uygun görülen aptal ötesi oyunlar. Veya Play Store gibi yerlerde PEGI 3 olarak işaretlenen oyunlar gibi.
İnternet servis sağlayıcılarına ve sosyal medya uygulamalarına denetim daha fazla arttırılacak.
Kuzey Kore & Afganistan birleşimi bir tarikat yönetimi ülkesi olma konusunda doğru adımlarla ilerliyoruz. Haydi Türkiye, çok sevdiğiniz reisinize oy vermeye devam edin!
www.bbc.com
www.hurriyet.com.tr
Yakında şöyle bir şey görürseniz şaşırmayın:
@Hasan Merkit sizin görüşlerinizi merak ediyorum hocam.
En gereksiz ve saçma olan bu. 15 yaşından küçükler sadece yaşlarına uygun oyunları oynayabilecek. Roblox, Brawl Stars, Fortnite gibi saçma sapan "bilgisiz kişiler" tarafından uygun görülen aptal ötesi oyunlar. Veya Play Store gibi yerlerde PEGI 3 olarak işaretlenen oyunlar gibi.
İnternet servis sağlayıcılarına ve sosyal medya uygulamalarına denetim daha fazla arttırılacak.
Kuzey Kore & Afganistan birleşimi bir tarikat yönetimi ülkesi olma konusunda doğru adımlarla ilerliyoruz. Haydi Türkiye, çok sevdiğiniz reisinize oy vermeye devam edin!
Bakan Gürlek: Sosyal medyaya kimlik doğrulaması getirilecek - BBC News Türkçe
Adalet Bakanı Akın Gürlek, bu yıl yürürlüğe girmesi planlanan sosyal medya düzenlemesiyle hesaplara "kimlik ve cep telefonu" doğrulaması getirileceğini ve böylece yorum yapanların kimliklerinin belli olacağını söyledi.
Sosyal medya düzenlemesi yolda... Anonim hesaplar kapanacak mı
Çiçeği burnunda Adalet Bakanı Akın Gürlek, geçtiğimiz hafta Hande Fırat’a verdiği özel röportajda söylemişti. NTV ekranlarında bir kez daha tekrarladı:...
Yakında şöyle bir şey görürseniz şaşırmayın:
@Hasan Merkit sizin görüşlerinizi merak ediyorum hocam.
Son düzenleme: