995

Uzman
1184491 (1).png

Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun ve erkek arkadaşına yönelik bir saldırı gerçekleştiğini duyurdu.

Sosyal medya platformu TikTok üzerinde kısa sürede tanınan ve cinsiyet geçiş sürecini takipçileriyle paylaşarak dikkatleri üzerine çeken Mika Raun, tatil için gittiği Kalkan'da uğradığı saldırı hakkında açıklamalarda bulundu. Raun ve erkek arkadaşı, hiçbir sebep olmaksızın şiddete maruz kaldıklarını ve ağır darbeler aldıklarını belirtti. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Raun, yaşadığı bu üzücü olayı da takipçileriyle paylaştı. Olay üzerine Raun'un hayranları ve takipçileri destek mesajları gönderdi.

SALDIRI ANINI ANLATTI

Raun daha sonra paylaştığı videoda saldırı anını anlattı. Sevgilisi ve sevgilisinin ailesiyle birlikte markete giderken saldırıya uğradıklarını söyleyen Raun, "Akşam üzeri Batu, ben, annesi ve kız kardeşi hepimiz bir aradayken karşı taraftan biri bir fotoğrafımızı çekti. Ben ve Batu bunu görmüyoruz. Biz kardeşlerimizi paylaşmıyoruz. Yaşlarından dolayı çevresinden göreceği saçma sapan şeylerden dolayı. Ben kendi kardeşlerimi dahi geri planda tutuyorum ve orada Batu'nun fotoğraf olayına takılmasının nedeni beni ya da Batu'yu çekmeleri değil. 18 yaşından küçük kız kardeşinin ve annesinin orada olması" dedi.

7-8 kişi tarafından dövüldüğünü söyleyen Raun, "Batu ve kız kardeşi adamla konuşmaya gidiyorlar. Batu polisi arıyor. Adam fotoğrafı çektiği halde çekmediğini iddia ediyor. Batu güzel bir dille uyarıyor. Polis geldi. Biz arkadayken adam karısına çektiğini itiraf etti" ifadelerini kullandı.

Mika'nın dövüldüğünü sosyal medyadan duyurduğu o video;

Siz ne düşünüyorsunuz değerli hocalarım?

Haber kaynakları;

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 57745

Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun ve erkek arkadaşına yönelik bir saldırı gerçekleştiğini duyurdu.

Sosyal medya platformu TikTok üzerinde kısa sürede tanınan ve cinsiyet geçiş sürecini takipçileriyle paylaşarak dikkatleri üzerine çeken Mika Raun, tatil için gittiği Kalkan'da uğradığı saldırı hakkında açıklamalarda bulundu. Raun ve erkek arkadaşı, hiçbir sebep olmaksızın şiddete maruz kaldıklarını ve ağır darbeler aldıklarını belirtti. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Raun, yaşadığı bu üzücü olayı da takipçileriyle paylaştı. Olay üzerine Raun'un hayranları ve takipçileri destek mesajları gönderdi.

Mika'nın dövüldüğünü sosyal medyadan duyurduğu o video;

Siz ne düşünüyorsunuz değerli hocalarım?

Haber kaynakları;

Neden saldırıya uğramışlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş bu transfobiyi anlayamıyorum ben. Twitter'da bakıyorum "Erkek erkeğe dövüşsünler işte" falan denmiş. Bu kadın, ya da adam artık ne diyorsanız diyin, erkek iken de zayıf ve çelimsiz biriydi zaten. Mantıken hala erkek olsaydı da karşılık veremeyecekti. Neden saldırıya uğradıkları da önemli bir etken, bu yüzden ağır bir transfobiyle Mika'ya erkek muamelesi yapmak ve aşağılamak da ölesiye savunmak da yargısız infaz olacaktır.

Kokusu çıkar yakında, öğreniriz işin aslını.

**Ufak düzeltme: İşin kokusu çıkmış zaten ortaya. Allah'ın transfobikleri yine hüsranda. Mika tamamen haklı.

Bu eğer kurgu değilse (ki olduğunu zannetmiyorum ama internet olunca iki defa düşünüyorsun) sinir bozucu bir durum. Yöneliminden dolayı saçma sapan fikirler tükürenlerden tiksindim şahsen.

Ünlü diye bunları başımıza çıkardılar sosyal medya fenomeni nedir ya? Kendi hayatınıza bakın boş verin bunları takip bile etmeyin dünyanın o kadar derdi var bunlara mı kaldık?
Ünlü olması konuyla alakasız şu anda. Kurgu değilse muhtemelen şeriat artığı üç beş primatın saldırısına uğradı, ünlü olmasa bile bu ülkede yaşanmaması gereken bir hadise.

Yönelimi bana çok ters olmasına rağmen yaşadığı şeyin gerçekten sorun olduğunun ben bile farkındayım ama bazı insanlar değiller. Cidden çok şaşırtıcı.