Toplarlar suratını tekrardan. Sıfırdan var ettiler zaten.
Homofobik değilim. Mika raunu sevmiyorum.
Ben Trans bireyleri sevmiyorum ama nefret etmiyorum, her şeyden önemlisi iki insan saldırıya uğramış forumda yobazlar yine ailelerinden öğrendikleri bilgi birimiyle yazmaya başlamış konunun altına, kendini komik sanan bazı çocuklar var.

Ben Trans bireyleri sevmiyorum ama nefret etmiyorum, her şeyden önemlisi iki insan saldırıya uğramış forumda yobazlar yine ailelerinden öğrendikleri bilgi birimiyle yazmaya başlamış konunun altına, kendini komik sanan bazı çocuklar var.
Ben şahısı sevmiyorum. Çok yapmacık bir insan. Haketmiştir diye düşünüyorum.

Rahat verin artık insanlara be!

Yüzü zaten birçok operasyon geçirmiş, sağlam değil. Bu yüzden olması gerekenden daha kötüdür durum.

Her gün binlerce bu tür olay meydana geliyor. Bunların içinde trans bireylerde var elbet. Şiddetin her türlüsü kınıyorum ama bu tür şeyler fazlaca abartılıyor, sırf sosyal medya denen çöplükte binlerce takipçisi var diye konuşuluyor sanki ilk defa böyle bir şey yaşanmış gibi. Polyannacılık yapmaya da gerek yok.

Bu ülkede ben sırf ilgi odağı olayım reklam teklifleri program teklifleri alayım deyip kendini vurduran ayağına sıktıran sözde sanatçılar dansözler gördüm ( asena ) gibi. O yüzden bu olay da % 99.99 kurgu olarak gündeme çıkacak.

Yani elemanı pek sevmiyorum da sokakta teröristlik yapmanın cezası ağır olmalı. Güvenli olmalı sokaklar, isterse iki tane erkek olsun yan yana. Sevmem, nefret de ederim o hareketten ama ağzımı açmam, saygısızlık yapmam.