Sosyal medyaya yönelik yaş kısıtlaması Resmi Gazete'de yayımlandı!

Hayır dostum, senin aksine bu mevzu epeydir var. Hatta medyada ilk olarak 2024 yılında paylaşılmaya başlandı. Küresel çapta da Avrupa'da da bu tarz önlemler alınmaya başlandı. Özellikle de Fransa.

Hayır dostum, senin aksine bu mevzu epeydir var. Hatta medyada ilk olarak 2024 yılında paylaşılmaya başlandı. Küresel çapta da Avrupa'da da bu tarz önlemler alınmaya başlandı. Özellikle de Fransa.
Ben şu an Türkiye ile ilgili konuşuyorum. Farkındaysanız Türkiye'de yaşıyoruz, şu an bu olaylar Türkiye'de oluyor. Diğer ülkelerde bu çok önce konuşulmaya başlandı zaten, Türkiye ancak okul saldırıları başlayınca bunları konuşmaya başladı. Gözünüzü açın biraz, bu kadar kör olamazsınız.

Toplum bu meclisle hiçbir zaman normale dönmeyecek onu bir akıldan çıkaralım. Ülkeyi yönetmek istemeyip ülkeyi sevmeyenlerin eline bırakıyor. Devlet aklı derdik ya o aklın mantıklı yaklaşımını AKP'yi seçerek öldürdü bir kere. Kendini yetiştirmeyerek yasağa bel bağlamak ancak akıldan yoksun olunduğunun işaretidir.

İnternet'in getirmiş olduğu özgürlüğü kısıtlayarak devletlerin el atabilecekleri bir yer haline getirmeyi kendine menfaat gören her devlet kolları sıvar.

Hepsi birbirine bağlı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…