Dediğin gibi, bağımlılık riskini epey azalttın. Çünkü bir kere baktın mı hep bakmak istersin sonradan. İyi yaptın. Orada geçireceğin zamanı daha iyi şeylere harcayabilirsin artık.
Twitter'daki gergin ortamlardan ve Instagram'daki toz pembe hayattan kurtulduğunuz için psikolojik olarak zamanla epey yararını alırsın. Çünkü artık seni isteseler de geremezler buralardan hocam
Kafanız rahat olur. Yalan ve gereksiz bilgiler dolu olabiliyor asosyal medyada. Hem de sosyal medyayı bırakıp hayatınıza bakmak daha iyi. Gerçekten sosyal olun.
Twitter'da millet birbiriyle kapışırken o ortamdan uzak kalmak en iyisi diyebilirim. Instagram'da cringe insanlar olmasa ben bile Instagram'ı kullanırım ama şu anda neredeyse hiçbirini kullanmıyorum.
Odaklanma sorunun kalkar. İşine, dersine daha iyi odaklanırsın. Daha iyi şeylere zamanını harcarsın. Meta ve Tiktok şirketlerinin veri kaynağı olmazsın.
Twitter'daki gergin ortamlardan ve Instagram'daki toz pembe hayattan kurtulduğunuz için psikolojik olarak zamanla epey yararını alırsın. Çünkü artık seni isteseler de geremezler buralardan hocam
Twitter'da millet birbiriyle kapışırken o ortamdan uzak kalmak en iyisi diyebilirim. Instagram'da cringe insanlar olmasa ben bile Instagram'ı kullanırım ama şu anda neredeyse hiçbirini kullanmıyorum.