Kisa zaman once Instagram ve Twitter'i biraktim, odaklanma sorunu yuzunden vesaire, bunun ne gibi artilari olabilir?
Dediğin gibi, bağımlılık riskini epey azalttın. Çünkü bir kere baktın mı hep bakmak istersin sonradan. İyi yaptın. Orada geçireceğin zamanı daha iyi şeylere harcayabilirsin artık.

Kisa zaman once Instagram ve Twitter'i biraktim, odaklanma sorunu yuzunden vesaire, bunun ne gibi artilari olabilir?

Twitter'daki gergin ortamlardan ve Instagram'daki toz pembe hayattan kurtulduğunuz için psikolojik olarak zamanla epey yararını alırsın. Çünkü artık seni isteseler de geremezler buralardan hocam :D

Dediğin gibi, bağımlılık riskini epey azalttın. Çünkü bir kere baktın mı hep bakmak istersin sonradan. İyi yaptın.

Gerçekten bayağı bagimlilik yapiyordu sildim kendimi iyi hissediyorum.

Zaman kaybını önlemiş olursun.

1 buçuk ila 2 saat arasinda zaman kaybi kazandim.

Twitter'daki gergin ortamlardan ve Instagram'daki toz pembe hayattan kurtulduğunuz için psikolojik olarak zamanla epey yararını alırsın. Çünkü artık seni isteseler de geremezler buralardan hocam :D

Twitter'daki gundemi biraktim boylece, bayağı iyi olacak gibi.

İnternete gezdiğin zamanı sosyalleşmek için değil de ilgi alanının olduğu başlıklara yetkinliğini arttırmak için kullanırsın.

Arkadasim yok.

Twitter'da millet birbiriyle kapışırken o ortamdan uzak kalmak en iyisi diyebilirim. Instagram'da cringe insanlar olmasa ben bile Instagram'ı kullanırım ama şu anda neredeyse hiçbirini kullanmıyorum.

Twiterdaki Sjw'ler bayağı rahatsiz ediyordu beni, simdi rahatladim.