Zaman + akıl sağlığı. Sadece 1 ay bıraktım ve zamanımın ne kadar boş geçtiğini fark ettim, tek kaybettiğim şey ise gündem oldu. Gündemin de zaten yarısından fazlasi moralime olumsuz etki ediyor. Hayat kalitesi artıyor kısaca.
Sosyal medya aç bir canavar gibi tüm zamanımı yemek için var mış, onu öğrendim.
Şimdi yeniden bırakmak istiyorum, umarım başarırım.
Umarım bırakırsınız. Ben ani bir biçimde bıraktım. Kestirip attırdım yani. Siz de bunu yapabilirsiniz.

Kafan rahat olur, kendine daha fazla zaman ayırırsın vs. Keşke ben de bırakabilsem. Ama üniversite ortamında mecbur sosyal medya hesabın olmalı malum staj için duyurular oluyor hocalar ile takipleşiyorsun çevren oluyor sosyal medya üniversite öğrencileri için bir nevi CV gibi. İş hayatıma başladığımda kesinlikle bırakmak istediğim bir şey sosyal medya ancak şu anda maalesef istesem de bırakamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kisa zaman once Instagram ve Twitter'i biraktim, odaklanma sorunu yuzunden vesaire, bunun ne gibi artilari olabilir?
Sosyal medyayı bırakmak yerine doğru şekilde kullanmayı öğrenmen lazım bugünlerde gündem haber siteleri vb yerine Twitter üzerinden takip ediliyor doğru kullanmayı öğrenirsen sosyal medya iyidir.