Gerçekten bayağı bagimlilik yapiyordu sildim kendimi iyi hissediyorum.

1 buçuk ila 2 saat arasinda zaman kaybi kazandim.

Twitter'daki gundemi biraktim boylece, bayağı iyi olacak gibi.

Arkadasim yok.
Mesela dün Fenerbahçe - Kasımpaşa maçında haksız yere penaltı verilme muhabbeti vardı. Sırf meraktan Twitter'a girdiğimde millet birbirine küfrediyordu.

Mesela dün Fenerbahçe - kasımpaşa maçında haksız yere penaltı verilme muhabbeti vardı. Sırf meraktan Twitter'a girdiğimde millet birbirine küfrediyordu.

Futbolu uzak tutmaya çalisiyorum belirli sebeplerden dolayi, ama o kavgalar her yerde var.

Onlar da ayrı vaka hocam. Takmayın onları.

Dunyanin en kotu gruplarindan biri bana göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reels gönderilerin amacı zaten seni orada tutmak. Normalde Youtube'da bi yarım saatlik videoya uzunmuş ne izleyecem dersin ama İnstagram'da ki kısa videolar ile 2 saat vakit geçirirsin. İnstagram'ın asıl amacı bu zaten. Seni orada tutabilmek.

Twitter'a hiç bağımlı olmadım alışamadım yani. Ondan Twitter hakkında yorum yapmayacağım.

Ancak bu ikisinden kurtulman sana boş zaman tanır ve yapamadığın şeyleri yapma şansı tanır. Bu boşluğu ders çalışarak, spor yaparak, kendini bir şeyde geliştirerek kullanabilirsin.

Kendini daha iyi şeylere yönlendirebilirsin. Film/Dizi izle, araştırma yap, belgeseller izle. Yani sürekli kaydır kaydır yapıp saçma/sapan videoları izleyeceğine en azından bir genel kültürün olur.

Her zaman KAOS dolu bir yer. Hem zaman çalıyor hem odaklanma sorunları çıkartıyor.

Hocam ben sizi goremiyorum, duyamiyorum.

Reels gönderilerin amacı zaten seni orada tutmak. Normalde YouTube'da bir yarım saatlik videoya uzunmuş ne izleyeceğim dersin ama Instagram'daki kısa videolar ile 2 saat vakit geçirirsin. Instagram'ın asıl amacı bu zaten. Seni orada tutabilmek.

Twitter'a hiç bağımlı olmadım alışamadım yani. Ondan Twitter hakkında yorum yapmayacağım.

Ancak bu ikisinden kurtulman sana boş zaman tanır ve yapamadığın şeyleri yapma şansı tanır. Bu boşluğu ders çalışarak, spor yaparak, kendini bir şeyde geliştirerek kullanabilirsin.

Bugün biraktim, bayağı zaman geçti elime, tabii diger bir nedeni de var, Halo'daki Save'im bozuldu.