Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tommy Angelo

Başarılı
Moderatörler maaş alıyor mu? Bu harçlık gibi bir şey mi yani miktar olarak nasıl bir aralıkta acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu sistem gelseydi şahsen bir şeyler koyardım yapacak bir şey yok. Her kuruslari helal, modlarimiz iyidir.

Şu sistem gelseydi şahsen bir şeyler koyardım yapacak bir şey yok. Her kuruslari helal, modlarimiz iyidir.

Bence de olması gayet adil olır sonuçta emek veriyorlar para onları motive eder herhalde.

Ayın 30 günü günlük 2 saat verseler ve 500 tl alsalar saati 10 liraya gelmiyor tamam gönüllük esası deniyor ama şabanın bu paraya şey bile çekilmez demesi geldi aklıma.

Bence de olması gayet adil olır sonuçta emek veriyorlar para onları motive eder herhalde.

Ayın 30 günü günlük 2 saat verseler ve 500 tl alsalar saati 10 liraya gelmiyor tamam gönüllük esası deniyor ama şabanın bu paraya şey bile çekilmez demesi geldi aklıma.
Ben de Technopat'ı o yüzden bırakmıştım zaten. Yoruyordu ve karşılığı bir hiç :D

Bazıları gönüllük esaslı diyor da emeğin karşılığı hiç olmazsa elle tutulur bir miktar olur böyle bir şey mümkün değilse bile yukarıdaki bağış mevzusu getirilebilir.
Bir ara Ikea'ya gitmiştim çok uzaktaydı. Alarm çaldı denetim saati gelmiş. Öyle zamanlar yaşayınca gönüllülükten çok köleliğe dönüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.