Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

UD57

Çalışkan
Şahısları, hile kullandıklarını alenen açıkladıkları için raporluyorum, gelen cevaba bakın. Bu mesajı gören tüm forum üyelerine tavsiyem, bütün hileli işlerinizi bu forumdan konuşup paylaşabilirsiniz. Gördüğünüz üzere bu forum tam da bunun yeriymiş. Bu forumda bu gibi işler suç, sorun teşkil etmiyormuş. Bende bu vesile ile öğrenmiş oldum. Halbuki bu forumun bir kalitesi olacağını düşünmüştüm. Yanılmışım.

Dosya Ekleri

• IMG_0257.webp
    IMG_0257.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 123
Size o cevabı yazan benim. Her beğenmediğiniz ve size uymayan mesajı raporlayıp kaldırılmasını isteyemezsiniz. Evet o mesajda bir kural ihlali yok zira üye sadece kullandığı hileden söz etmiş, gelin birlikte ele ele verip kutu kutu pense oynayalım hep beraber hile kullanalım dememiş. Recep Baltaş'ın da dediği gibi canınız sıkıldıkça toksikleşip burada ateşe körükle gidip foruma ve işleyişe suç atmaya son verin. Yoksa kendi özelimde söylemem gerekirse daha fazla göz yummayıp ortamı geren ve bir drama yaratmaya çalışan kişilere cezasını vereceğim. Şimdi size yapacağım gibi.

Ayrıca madem siz bizi ifşa edip hedef gösteriyorsunuz hadi aynısını biz de size yapalım. Hani biz kötüyüz ya, siz haklısınız ya gelin olayı irdeleyelim.

Sizin raporladığınız mesaj şu :
1739866472292.webp

Rapor nedenine hep birlikte bakalım :
1739866499888.webp

Üyenin yazdığı bir mesaja bakarak (kaldı ki hala hileye teşvik yok ve bir kural ihlali yok) "insanlara zarar verecek bir takım işleri yapabilme kabiliyetlerini açıkça ortaya koymuşlar" demişsiniz. Vay be...Üstat bu ne çe bir tespittir böyle. Tek mesajdan mı anladınız bunu? Siz kahin misiniz? O zaman hile kullandı diye üyeye dava açıp hapse attıralım, hani insanlara zarar verecek potansiyelleri var ya.

Verdiğimiz cevaba bakalım bir de, hani bu açtığınız konudaki ekran görüntüsünde yer vermediğiniz ve milleti galeyana getirmeye çalıştığınız o cevabımız var ya.

1739866633600.webp

Bu cevap üzerine hala gelip bu konuyu açmayı kendinizde hak görüp, burada attığınız her rapora kendi istediğiniz gibi işlem yapılmasını bekleyemezsiniz. Siz mesajı sil diyeceksiniz biz de sileceğiz öyle mi? Yok öyle yağma kardeş. Bundan sonra herhalde elimizde sopayla sizi 5 yaşındaymışsınız gibi eğitmemiz gerekecek. Burayı hayatınızın merkezi yapmayın kardeşim. Yok yere de milleti galeyana getirmeyin. Kaç yaşında adamım ben burada 3-5 saat vakit geçiriyorum. Çocukluk yapıp da ne kendinizi ne de bizi böyle boş işlerle uğraştırmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.