Kendi adıma konuşacak olursam günlük hayatımda ciddi manada Techolay'a vakit ayırıyorum. Ayırdığım bu vaktin ne kadar olduğunu bilmek isterim. Steam'de kaç saat oyun oynadığımızı görebiliyoruz, sosyalde de kaç saat vakit geçirdiğimizi görmek fena olmaz. Kullanıcılar arası rekabet gibi sıkıntılar olur diyebilirsiniz. Bu durumda veriyi sadece hesap sahibi görür ve paylaşım yapmak yasaklanırsa bir sorun kalmaz.
Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Detaylar
Kim cevapladı?Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Aman aman görünmesin can dostum. Bir boşluk bırakmadığım için sürekli ceza alıyorum zaten. TDK'den bile sıkı yönetim uyguluyorlar
Son düzenleyen: Moderatör:
Eklenti olmasa bile yapılması zor bir şey olduğunu düşünmüyorum.
- Makaleler
- 7
Aman aman görünmesin can dostum. Bir boşluk bırakmadığım için sürekli ceza alıyorum zaten. TDK'den bile sıkı yönetim uyguluyorlar![]()
Bence de gözükmesin hocam. Bir arkadaş "ceza süresi gözükebilir'' demiş, ondan dedim.
Bu konu zaten iyi de ceza süresine ne gerek var yani?
2 sene önceki Technopat'ı görmemişsin sen.Aman aman görünmesin can dostum. Bir boşluk bırakmadığım için sürekli ceza alıyorum zaten. TDK'den bile sıkı yönetim uyguluyorlar![]()
- Makaleler
- 9
Hocam birde neye göre olacak bu mesela. Birisi forumda AFK bırakırsa falan. Zaman kasmaya çalışanlar olur.Eklenti olmasa bile yapılması zor bir şey olduğunu düşünmüyorum.
RoaringLion
Üstün
Geçirilen süre kasmaya çalıştığımdan değil de tarayıcımı sekmeleri sabitleyerek kullandığım için şu anda da dediğiniz gibi yapıyorum. Geçirilen süre kasmanın ne sakıncası var ki?Hocam birde neye göre olacak bu mesela. Birisi forumda AFK bırakırsa falan. Zaman kasmaya çalışanlar olur.
İsterse AFK bırakabilir en çok kullanana ödül falan verilmeyecek sonuçta. Rekabet ortamı oluşturmak istenmesse geçirdiği vakti sadece kendisi görebilir, yarışmak için konu açılacak olursa onaylanmaz.Hocam birde neye göre olacak bu mesela. Birisi forumda AFK bırakırsa falan. Zaman kasmaya çalışanlar olur.
- Makaleler
- 4
Herkesin gorebilecegi sekilde olmaz olur biter, bunula ovunulecek uyeler varsa da artik.
Ek olarak Android UI'lerinde de vardir belki bilemiyorum ama iOS Ekran Suresi uzerinden sadece forum sayfasinda gecirilen sure gorulebiliyor.
Benim telefon PWA uygulamaları doğrudan göstermek yerine chrome'da geçirilen süre olarak gösteriyor. Artı olarak bilgisayar için böyle bir şey yok.Ek olarak Android UI'lerinde de vardir belki bilemiyorum ama iOS Ekran Suresi uzerinden sadece forum sayfasinda gecirilen sure gorulebiliyor.