Kendi adıma konuşacak olursam günlük hayatımda ciddi manada Techolay'a vakit ayırıyorum. Ayırdığım bu vaktin ne kadar olduğunu bilmek isterim. Steam'de kaç saat oyun oynadığımızı görebiliyoruz, sosyalde de kaç saat vakit geçirdiğimizi görmek fena olmaz. Kullanıcılar arası rekabet gibi sıkıntılar olur diyebilirsiniz. Bu durumda veriyi sadece hesap sahibi görür ve paylaşım yapmak yasaklanırsa bir sorun kalmaz.
Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Bunun için eklenti var fakat şu an bu tür bir eklentiye bütçe ayırmak mantıksız. Yeni sunucuya geçtikten sonra alınacak birkaç eklenti söz konusu, onlara öncelik tanıdıktan sonra bu da değerlendirilir. Değerlendirilmesi için de not alıyorum, olmadı biz daha iyisini geliştiririz![]()
İşte yönetim dediğin böyle olur. Ne o öyle sadece kendi işlerine gelen şeyleri getirenler?
İyi çalışmalar dilerim.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Aslında her mesajı ortalama bir dakika da yazmış olduğunuzu varsaysak 2000 saat çok da ütopik bir rakam değil gibi hocam.
O zaman benim 1500 dakikam vardır.Aslında her mesajı ortalama bir dakika da yazmış olduğunuzu varsaysak 2000 saat çok da ütopik bir rakam değil gibi hocam.
1500/60 = 25 saat.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
O zaman benim 1500 dakikam vardır.
1500/60 = 25 saat.
Hocam dakika deyip saat hesabı yapmışım. Kusura bakmayın. Çok mantıklı gelmişti
Yeni sunucuya geçmeyi tüm sosyal ahalisi olarak dört gözle bekliyoruz.Bunun için eklenti var fakat şu an bu tür bir eklentiye bütçe ayırmak mantıksız. Yeni sunucuya geçtikten sonra alınacak birkaç eklenti söz konusu, onlara öncelik tanıdıktan sonra bu da değerlendirilir. Değerlendirilmesi için de not alıyorum, olmadı biz daha iyisini geliştiririz![]()
Thanos
Üstün
1 yıl cezam var hocam ceza sürelerinde olmayan cezayı attı herifler.
Çok normal, kurallarda yazmayan ama yasak olduğu düşünülen bi sebepten dolayı moderatör inisiyatifiyle banlanmışlığım var.1 yıl cezam var hocam ceza sürelerinde olmayan cezayı attı herifler.
- Makaleler
- 7
Son öneriyi de faal duruma geçirmiş olalım. Son işlem uyguladığım öneri olarak tarihe geçsin