Makaleler
6
Evet, bazılarına garip gelebilir; yönetim tarafında uygulanabilirliği nedir bilmiyorum fakat oldukça iyi olur bence.

Biliyorsunuz, TurkNet'te arkadaş davet koduyla arkadaşınızı TurkNet'e getirirseniz hem siz hem de arkadaşınız 1 ay ücretsiz internet kullanabiliyor. Bu kampanyayı forumdaşlar neden kullanmasın? Birbirimizin 1 ay ücretsiz internet kullanmasını sağlarız. Gayet iyi olur bence.

Ne düşünüyorsunuz?

Artı -2 Eksi
Evet, bazılarına garip gelebilir; yönetim tarafında uygulanabilirliği nedir bilmiyorum fakat oldukça iyi olur bence.

Biliyorsunuz, TurkNet'te arkadaş davet koduyla arkadaşınızı TurkNet'e getirirseniz hem siz hem de arkadaşınız 1 ay ücretsiz internet kullanabiliyor. Bu kampanyayı forumdaşlar neden kullanmasın? Birbirimizin 1 ay ücretsiz internet kullanmasını sağlarız. Gayet iyi olur bence.

Ne düşünüyorsunuz?
Mükemmel olur, yalnız isim ve soyisim istenmiyor mu? Türknet Instagram sayfasından ben de birisinin kodunu söyleyeceğim bugün yeni abonelik için ancak yasak değilse burada paylaşılsın.

Yalnızca TurkNet'te yok bu kampanya olacaksa genel bir başlık olmalı.

Mükemmel olur, yalnız isim ve soyisim istenmiyor mu? Türknet Instagram sayfasından ben de birisinin kodunu söyleyeceğim bugün yeni abonelik için ancak yasak değilse burada paylaşılsın.
Isim soyisim istendigini ben hic gormedim. Davet kodunu veriyorsunuz, diger kisi de abone olurken bu davet kodunu kullaniyor ve ikinize de 1 ay ucretsiz oluyor.

Adil olmayacağını düşünüyorum. İlk mesajı atan kişilerin kodu kullanılırken, son gelenlerin mesajına kimse bakmakla uğraşmaz. O yüzden ilk kullanıcılar 5-6 kod alabilir.

Yalnızca TurkNet'te yok bu kampanya olacaksa genel bir başlık olmalı.
Olabilir, ben TurkNet disinda duymamistim. Dediginiz gibi de mantikli.

Adil olmayacağını düşünüyorum. İlk mesajı atan kişilerin kodu kullanılırken, son gelenlerin mesajına kimse bakmakla uğraşmaz. O yüzden ilk kullanıcılar 5-6 kod alabilir.
Herkes kendisi icin konu acabilir. Ornegin "TurkNet'e abone olacagim arkadas davet kodu ariyorum" gibi.

Halihazırda abone olan kişinin abone olacak kişiye vermesi gerekmiyor mu kodu sadece?

Bu şöyle olur herkes kendi abone kodunu paylaşır modlar da eşit bir şekilde kim kod kullanmak isterse ona o kodu iletir mesela.
Örnek olarak a b C kişileri kodunu paylaşsın a kişisinin kodunu 3 kez paylaşıp b yi 2 kere paylaşmış ise bu sefer b yi paylaşır.

Ama moderatör yükünde artış olabilir tartışamaya açık bir mevzu.

İşte hocam bunun önüne geçilebilmesi için moderatörlerin talep eden kişilere eşit bir paylaşım yapacağı sistemle olur ancak.