Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Konudan bahsediyorum. Linkte mesaj seçilmiş.Bağlantıdaki mesajın "isteyen istediğini açabilir, burası özgür bir topluluk" demesi ironik.
- Makaleler
- 4
Neden? İnsanlar sakıncalı olmadığı sürece istediğini paylaşabilir. İstediği öneriyi de yapabilir. Adamın kendi fikri bu olabilir, illa kabul edilecek diye bir şey de yok. Sırf böyle bir şey için niye kısıtlama getirilmeli ki? Saçma bence.
- Makaleler
- 8
Bu öneri o önerilerden daha özgürlük kısıtlayıcı. Hatta onlar özgürlük kısıtlayıcı bile değil ama neyse. Fikirlerini dile getirmişler ve topluluk tarafından kabul edilmemiş. Ama siz insanların fikrini söyleme özgürlüğünü kaldırın diyorsunuz.
Oksimoron bir öneri oldu.
- Makaleler
- 7
Trolleyen kişilere bu uyarıyı zaten veriyoruz, daha önce birini 1 aylığına uyarmıştık bu kategoriye yazmaması için. Gerektiğinde veriyoruz fakat özgürlüğü kısıtlayacak önerilerde de gereken bilgiyi sağlayıp öneriyi reddediyoruz. O nedenle bu öneriye ne kadar ihtiyaç var emin değilim.
Böyle yapıldığını bir yere yazdınız mı? Ben görmedim. Neyse yapıldığını biliyoruz artık, konu kilitlenebilir.Trolleyen kişilere bu uyarıyı zaten veriyoruz, daha önce birini 1 aylığına uyarmıştık bu kategoriye yazmaması için. Gerektiğinde veriyoruz fakat özgürlüğü kısıtlayacak önerilerde de gereken bilgiyi sağlayıp öneriyi reddediyoruz. O nedenle bu öneriye ne kadar ihtiyaç var emin değilim.
- Makaleler
- 7
Böyle öneriler zaten planlanmıyor.
Son düzenleme:
Kötü öneri yapanları zaten eksi oya boğuyorlar, gerek yok böyle bir şeye.
Son düzenleme:
Ceza verilmesine gerek yok. O tarz öneriler çoğunlukla uygulanmıyor zaten. Foruma bir zararı yok.