Souls like oyunlardan nefret ederim o derece ki böyle klavyeye kusasım geliyor. Ölüp ölüp tekrar ölmek aşırı can sıkıcı. Böyle ortalama bir hikayesi olup çok da zorlamayacak, grafikleri güzel bir souls like önerebilir misiniz? Elden Ring denedim 3 kere 6 ay arayla sildim yükledim yok abi benlik değil, hem çok zor hem de nereye gideceğimi bilmiyorum. Lies of P denedim o da çok zor geldi.
Detaylar
Kim cevapladı?YazılımıSeviyorum
Çalışkan
Elden Ring için soulsa giriş oyunu denirdi genelde. Ana bosslar zorlayıcı olsa da açık dünya olduğu için oyuncuyu zorlamadan kendini geliştirmesini sağlayacak birçok alanda var. Bir de from software dışında iyi souls oyunu yapabilen aman aman firma yok maalesef.
Azjol Nerub
Çalışkan
Lies of P berbat zaten. Bu işin zirvesi Sekiro, yerine koyacak bir şey ararken perişan olduk. Yeni başlangıç için Dark Souls III en uygunu diyebilirim.
Bu türle aran yoksa oynama bence hiçbir oyununu. Elden Ring'le başlamışsın, ne kadar katılmasam da, genel kitleye göre en kolay souls oyunu. Onu da oynayamadıysan, DS serisini, Sekiro'yu falan aklından geçirme bence. Khazan deneyebilirsin, zor gelirse kolay modu da var.
- Makaleler
- 3
Sevmiyorsan zorlama. Senlik değil demek ki. Zevkler ve renkler.
Lies of P kolay diye önermişlerdi ilk zor düşman elime verdiği için silmiştim. Saçma sapan oyun türü.
Aynı benim de o boss neydi öyle ya.Lies of P kolay diye önermişlerdi ilk zor düşman elime verdiği için silmiştim. Saçma sapan oyun türü.
Boss mu ondan da emin değilim. Belki de normal düşman olarak geçiyordu :/