Yer
Haddonfield, Illinois
Souls like oyunlardan nefret ederim o derece ki böyle klavyeye kusasım geliyor. Ölüp ölüp tekrar ölmek aşırı can sıkıcı. Böyle ortalama bir hikayesi olup çok da zorlamayacak, grafikleri güzel bir souls like önerebilir misiniz? Elden Ring denedim 3 kere 6 ay arayla sildim yükledim yok abi benlik değil, hem çok zor hem de nereye gideceğimi bilmiyorum. Lies of P denedim o da çok zor geldi.

Elden Ring için soulsa giriş oyunu denirdi genelde. Ana bosslar zorlayıcı olsa da açık dünya olduğu için oyuncuyu zorlamadan kendini geliştirmesini sağlayacak birçok alanda var. Bir de from software dışında iyi souls oyunu yapabilen aman aman firma yok maalesef.

Lies of P berbat zaten. Bu işin zirvesi Sekiro, yerine koyacak bir şey ararken perişan olduk. Yeni başlangıç için Dark Souls III en uygunu diyebilirim.

Dark Souls 3 önerisine ben de katılıyorum, gerek bossların aşırı hızlı olmamasından gerek oyun başı build ile sona kadar gidebilmenden dolayı.

Bu türle aran yoksa oynama bence hiçbir oyununu. Elden Ring'le başlamışsın, ne kadar katılmasam da, genel kitleye göre en kolay souls oyunu. Onu da oynayamadıysan, DS serisini, Sekiro'yu falan aklından geçirme bence. Khazan deneyebilirsin, zor gelirse kolay modu da var.

Nefret ediyorsan hic girmene gerek yok herkes her seyi oynayacak diye bir sey yok. Ben de kolay ve cile cektirmeyen oyun sevemiyorum ayni sekilde benim de kusasim geliyor.