2021 yılında bu kulaklığı galiba 850 TL'ye almıştım. O zaman parası biraz çok gelmişti ancak kulak içi kulaklıkların sürekli bozulmasından bıktığım için mecbur aldık, iyi ki de almışız. Bugün 2026 yılındayız, alalı 6 yıl olmasına rağmen hala taş gibi sıkıntısız çalışıyor.
Kulaklığı neredeyse her gün kullandım ve günlük ortalama 3-4 saat kadar kulağımda kalmıştır. Bu kulaklığı alanlar bilir, tek şarjda 2 hafta gidiyor cihaz. Sporda terlemelere, yağmurda ve karda ıslanmalara ve düşüş darbelerine dayanıklıdır, her türlü testten geçmiştir. Kışın köyde kar fırtınasına denk geldim ve kulaklığın üzerinde 4-5 cm kar birikmişti. O kadar ıslanmaya rağmen hala çalışması enteresan açıkçası.
Bu süreçte 4 defa ped değiştirmem gerekse de, yine fiyat/perforans olarak düşünecek olursak, adamlar muazzam ürün yapmışlar.
Hayatımda bunun kadar dayanıklı kulaklık görmedim. Kuzenimde vardı ayda bir şarja takıyordu. Bayağı büyük kaba duruyor ama kalite konusunda çok iyi model.
Zaten aşağı yukarı tüm pedlerin fiyatı böyle. Ben garanti bitmeden önce satıcıdan ped istemiştim, sağ olsunlar fazla yollamışlar. Şu an hala o pedleri kullanıyorum.