senuzulme 30

Üstün
Yer
İstanbul
2021 yılında bu kulaklığı galiba 850 TL'ye almıştım. O zaman parası biraz çok gelmişti ancak kulak içi kulaklıkların sürekli bozulmasından bıktığım için mecbur aldık, iyi ki de almışız. :) Bugün 2026 yılındayız, alalı 6 yıl olmasına rağmen hala taş gibi sıkıntısız çalışıyor.

Kulaklığı neredeyse her gün kullandım ve günlük ortalama 3-4 saat kadar kulağımda kalmıştır. Bu kulaklığı alanlar bilir, tek şarjda 2 hafta gidiyor cihaz. Sporda terlemelere, yağmurda ve karda ıslanmalara ve düşüş darbelerine dayanıklıdır, her türlü testten geçmiştir. Kışın köyde kar fırtınasına denk geldim ve kulaklığın üzerinde 4-5 cm kar birikmişti. O kadar ıslanmaya rağmen hala çalışması enteresan açıkçası.

Bu süreçte 4 defa ped değiştirmem gerekse de, yine fiyat/perforans olarak düşünecek olursak, adamlar muazzam ürün yapmışlar.

1785943728064.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli ped tavsiyesi var mı hocam ? 3-4 sene evvel kuponla 300-350 TL civarına almıştım, fiyatına göre çok iyi ürün.

Kaliteli ped tavsiyesi var mı hocam ? 3-4 sene evvel kuponla 300-350 TL civarına almıştım, fiyatına göre çok iyi ürün.
Zaten aşağı yukarı tüm pedlerin fiyatı böyle. Ben garanti bitmeden önce satıcıdan ped istemiştim, sağ olsunlar fazla yollamışlar. Şu an hala o pedleri kullanıyorum.