Şu an 584 TL fiyatı var. Enes özen 3 ay önceki tier list videosunda eski 600 TL fiyatı olsa F/P kralı olur demiş (o zaman 800 TL idi). Almadan önce sorayım dedim bu fiyatlarda rakibi var mıdır?
Detaylar
Kim cevapladı?Anzaka
Uzman
Alalı bir ay oldu gayet memnunum. Anc özelliği de güzel çalışıyor. İlk başta az gürültü engelliyor zannettim kulağa tam oturtmak lazımmış. Üç farklı plastiği var hangisi kulağına oturuyorsa onu kullanabilirsin. Gürültünün yarısından fazlasını engelliyor. Müzik falan açınca zaten duymuyorsun dışarıdaki sesleri. Ses açısından bası biraz fazlaydı uygulamasından ekolayzerını ayarladıktan sonra daha güzel oldu. Oyun açısından game mod açıkken fark edilmeyecek kadar düşük bir gecikem oluyor. Oyun falan rahat oynatıyor yani. Başka ekolayzer kullanırsan gecikme artıyor ama. Hızlı şarj oluyor ve yavaş şarjı bitiyor. Telefonda da laptopta da kullanıyorum. Fiyatına göre çok güzel bence tavsiye ederim.
Alalı bir ay oldu gayet memnunum. ANC özelliği de güzel çalışıyor. İlk başta az gürültü engelliyor zannettim kulağa tam oturtmak lazımmış. Üç farklı plastiği var hangisi kulağına oturuyorsa onu kullanabilirsin. Gürültünün yarısından fazlasını engelliyor. Müzik falan açınca zaten duymuyorsun dışarıdaki sesleri. Ses açısından bası biraz fazlaydı uygulamasından ekolayzerını ayarladıktan sonra daha güzel oldu. Oyun açısından Game mod açıkken fark edilmeyecek kadar düşük bir gecikem oluyor. Oyun falan rahat oynatıyor yani. Başka ekolayzer kullanırsan gecikme artıyor ama. Hızlı şarj oluyor ve yavaş şarjı bitiyor. Telefonda da laptopta da kullanıyorum. Fiyatına göre çok güzel bence tavsiye ederim.
Kızılötesi yakınlık sensörü yok değil mi? Bir yerde var diye gördüm yanlış görmüşüm herhalde. Sağ ol yanıt için.
karamanto
Gelişen
Alalı bir ay oldu gayet memnunum. ANC özelliği de güzel çalışıyor. İlk başta az gürültü engelliyor zannettim kulağa tam oturtmak lazımmış. Üç farklı plastiği var hangisi kulağına oturuyorsa onu kullanabilirsin. Gürültünün yarısından fazlasını engelliyor. Müzik falan açınca zaten duymuyorsun dışarıdaki sesleri. Ses açısından bası biraz fazlaydı uygulamasından ekolayzerını ayarladıktan sonra daha güzel oldu. Oyun açısından Game mod açıkken fark edilmeyecek kadar düşük bir gecikem oluyor. Oyun falan rahat oynatıyor yani. Başka ekolayzer kullanırsan gecikme artıyor ama. Hızlı şarj oluyor ve yavaş şarjı bitiyor. Telefonda da laptopta da kullanıyorum. Fiyatına göre çok güzel bence tavsiye ederim.
Soundpeats Air 4 Lite kullanıyordum 13 ay sonra bataryası bitti şarj olmuyor destek ekibine yazdım paramı iade ettiler şimdi tekrar kulaklık arayışındayım bu modeli almayı düşünüyorum daha önce silikonsuz kullandım ama ses kalitesi benim için bayağı iyiydi acaba bu modelde çok eksiklik çeker miyim? Ses kalitesi nasıl? Soundpeats'ın hem mikrofonu da diğer muadillerine kıyasla çok iyi ondan bu T3 Pro'yu almayı düşünüyorum
Anzaka
Uzman
Mikrofon açısından bir şey diyemem tam test etmedim. YouTube'de test videosu var mikrofonunu ordan dinleyebilirsin. Ses kalitesi açısından dediğim gibi bence gayet güzel. Sadece bası fazlaydı kendi uygulamasından ekolayzer ile ayarladım. Bence fiyat performans açısından çok güzel bir ürün. Bilgisayarda, telefonda, oyunda her yerde kullanıyorum.Soundpeats Air 4 Lite kullanıyordum 13 ay sonra bataryası bitti şarj olmuyor destek ekibine yazdım paramı iade ettiler şimdi tekrar kulaklık arayışındayım bu modeli almayı düşünüyorum daha önce silikonsuz kullandım ama ses kalitesi benim için bayağı iyiydi acaba bu modelde çok eksiklik çeker miyim? Ses kalitesi nasıl? Soundpeats'ın hem mikrofonu da diğer muadillerine kıyasla çok iyi ondan bu T3 Pro'yu almayı düşünüyorum
karamanto
Gelişen
Anladım yorumlarda çoğu kişi kulaklık tam kutusuna oturmuyor bazen demiş kutusu kırılacak gibi malzeme kalitesi çok kötü falan yazmışlar bunun için ne diyorsunuz?
Ek olarak çok önemli değil aslında ama kulaklıktaki ışığı kapatamıyoruz sanırım çok rahatsız edici bir ışık mı?
Ek olarak çok önemli değil aslında ama kulaklıktaki ışığı kapatamıyoruz sanırım çok rahatsız edici bir ışık mı?
Anzaka
Uzman
Anladım yorumlarda çoğu kişi kulaklık tam kutusuna oturmuyor bazen demiş kutusu kırılacak gibi malzeme kalitesi çok kötü falan yazmışlar bunun için ne diyorsunuz?
Mıknatıslı olduğu için zaten tam oturuyor sıkıntısız. Geçen şarja takılıyken kabloya takılıp sert zemine düşürdüm bir şey olmadı. Işık olarak da beyaz nokta şeklinde ışık yanıyor kulaklığın açık olduğunu göstermek için. Bağlandıktan sonra herhangi bir ses çalmaya başlayınca ışığı sönüyor ses yokken de yanıyor. Yani bilmiyorum ışığı ben görmediğim için beni rahatsız etmiyor.
Son düzenleme:
karamanto
Gelişen
Mıknatıslı olduğu için zaten tam oturuyor sıkıntısız. Geçen şarja takılıyken kabloya takılıp sert zemine düşürdüm bir şey olmadı. Işık olarak da beyaz nokta şeklinde ışık yanıyor kulaklığın açık olduğunu göstermek için. Bağlandıktan sonra herhangi bir ses çalmaya başlayınca ışığı sönüyor ses yokken de yanıyor. Yani bilmiyorum ışığı ben görmediğim için beni rahatsız etmiyor.
Enes özen incelemede tam tersi şarkı çalarken yanıyor demişti de ondan garibime gitmişti yanlış söylemiş herhalde o zaman çok bir sıkıntı yok ışık olması
Bana gelen kutunun da kapağı minimal oynuyordu. İade edilecek bir şey yok ama o yüzden kullanıyorum. Malzeme kalitesi falan güzel ama uzun kullanımda ne hale geleceğini göreceğiz.
Enes özen incelemede tam tersi şarkı çalarken yanıyor demişti de ondan garibime gitmişti yanlış söylemiş herhalde o zaman çok bir sıkıntı yok ışık olması.
Şarkı durunca yanıyor ışıklar videoda da öyle diyor. Biraz sinir bozucu ama sorun etmedim.
Öncesinde QCY T13 kullanıyordum 1 saatlik kullanımda tek farkı T3 Pro daha konforlu geldi. Ses kalitesi açısından aynı gibi gayet güzel müzik dinleniyor. Kulakta biraz daha büyük göründüğünü de fark ettim. 650 TL olmuş fiyatı hala alınır bence bu fiyatlarda pek rakibi yok. Düşünebildiğim tek eksileri kızılötesi sensörü ve hızlı şarj özelliği olmaması. Onlarda 1000 küsür TL'lik kulaklıklarda var.