- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?35gvm78
Üstün
Bu konu için ben yandım diğer arkadaş para iadesi aldı ben alamadım.Eki Görüntüle 19889
Hocam ISO'yu paylaşın gitsin
- Makaleler
- 19
Durun ben de deniyeyim şu your System olayını, bu Google ile alakalı olabilir çünkü Techolay'da benim Windows 7'de Windows 10 olarak gözüküyor.
Durun ben de deniyeyim şu your System olayını, bu Google ile alakalı olabilir çünkü Techolay'da benim Windows 7'de Windows 10 olarak gözüküyor.
Hocam konuştum ISO'yu yapan arkadaşla ISO sızdı dedim cevapı: Güzel
Oldu nasıl kafa anlamadım.
- Makaleler
- 19
Ya hocam halen niye konuşuyorsunuz bu adamla konu bitti gitti cevap bekliyoruz sadece yetkililerden.Hocam konuştum ISO'yu yapan arkadaşla ISO sızdı dedim cevapı: Güzel
35gvm78
Üstün
Hocam konuştum ISO'yu yapan arkadaşla ISO sızdı dedim cevapı: Güzel.
Usta bence biz bu arkadaşı Discord'a çekip yanlış olduğunu anlatmak lazım joker gibi hareket ediyor anlamadım gitti
Ya hocam halen niye konuşuyorsunuz bu adamla konu bitti gitti cevap bekliyoruz sadece yetkililerden.
Hocam nerelere şikayet ettiniz merak ettim (adamı engelledim gitti zaten)
- Makaleler
- 19
Yok hocam burası 4chan değil. Biz o kişiyi adalete teslim edeceğizUsta bence biz bu arkadaşı Discord'a çekip yanlış olduğunu anlatmak lazım joker gibi hareket ediyor anlamadım gitti![]()
.
Hocam nerelere şikayet ettiniz merak ettim (adamı engelledim gitti zaten)
Ben etmedim ama diğerleri CİMER ile ms e etmişler sanırım.
Physic
Üstün
Konuyu gereksiz uzatmaya gerek yok. 30 sayfa konuştuk. Bazı ironik olaylar da yaşandı. Microsoft community konumuz dikkate alınırsa gereken işlem yapılır.
Ama şunu söylemem lazım. Bu olay yıllar sonra da bir meme olarak devam edecektir. 2. berkehan çepni denebilir.
Ama şunu söylemem lazım. Bu olay yıllar sonra da bir meme olarak devam edecektir. 2. berkehan çepni denebilir.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.