5990

Çalışkan
Steam incelemeleri ve birçok yerde bu mevzuyu görüyorum. Bu sebeple hikayesini merak etsem de oyundan hep uzak durdum. Gerçekten teröristler Türkçe mi konuşuyor oyunda yoksa bu bir yanlış anlaşılma mı?

Tam terörist diyemem onlara, ama Türkçe seslendirmeler var evet. Amerikan askerleri olduğun zaman karşıdaki düşmanda Türkçe replikler kullananlar var. İlginç bir seçim yapmışlar.

Yüzde yüz Amerikan propagandası var desem, o da yok. Amerikan askerlerine de eleştiri vardı sanki.

Hikayesi fena oyun değil bu arada, şans verilebilir. Sırf birkaç tane karakteri böyle yapmışlar diye oynanmayacak bir oyun olduğunu zannetmiyorum.

Eski forum mesajlarına göre oyunun bir kısmında Dubai'de Türk işçi yoğunluğunun fazla olduğu bir bölgede düşmanlar Türkçe konuşuyor demişler. Tüm oyun boyunca tüm düşmanlar Türk değil yani. Hatta o bölgede Türk yoğunluğu fazla olduğu için Türkçe konuşan Arap bile olabilir o kişiler.

Sonuç olarak oyun alt tarafı. Fazla kafaya takmamak lazım. Oyna geç.

Son düzenleme:
Eski forum mesajlarına göre oyunun bir kısmında Dubai'de Türk işçi yoğunluğunun fazla olduğu bir bölgede düşmanlar Türkçe konuşuyor demişler. Tüm oyun boyunca tüm düşmanlar Türk değil yani. Hatta o bölgede Türk yoğunluğu fazla olduğu için Türkçe konuşan Arap bile olabilir o kişiler.

Sonuç olarak oyun alt tarafı. Fazla kafaya takmamak lazım. Oyna geç.
Oyun Türkiye'de geçseydi aynı eleştiriyi yapmazdım. Sonuçta Türkiye'de Türkçe konuşulması normal. Ama Dubai de türkçe konuşulması bana mantıklı gelmiyor.