neodiim

Çalışkan
20 dakika boyunca OCCT CPU stres testi yaptım. İşlemci soğutucusu olarak Thermalright Assassin King 120 SE kullanıyorum. Ekran görüntüsündeki sıcaklık değerleri sizce normal mi? Soğutucunun performansı yeterli görünüyor mu, yoksa olması gerekenden yüksek mi?

Ekran görüntüsü 2026-07-31 181813.webp

Son düzenleme:
20 dakika boyunca OCCT CPU stres testi yaptım. İşlemci soğutucusu olarak Thermalright Assassin king 120 SE kullanıyorum. Ekran görüntülerindeki sıcaklık değerleri sizce normal mi? Soğutucunun performansı yeterli görünüyor mu, yoksa olması gerekenden yüksek mi?

Eki Görüntüle 270138

Bu testi nasıl yapıyoruz bende de aynı soğutucu var işlemci olarak da Ryzen 5 7600 hem de bir karşılaştırmış oluruz.

20 dakika boyunca OCCT CPU stres testi yaptım. İşlemci soğutucusu olarak Thermalright Assassin King 120 SE kullanıyorum. Ekran görüntüsündeki sıcaklık değerleri sizce normal mi? Soğutucunun performansı yeterli görünüyor mu, yoksa olması gerekenden yüksek mi?

Eki Görüntüle 270138
Macun kalitesi ve durumuna göre daha düşük değerleri yakalayabilirsiniz diye düşünüyorum. Ortam sıcaklığı ve yaz sıcakları da etkili tabii.

Macun kalitesi ve durumuna göre daha düşük değerleri yakalayabilirsiniz diye düşünüyorum. Ortam sıcaklığı ve yaz sıcakları da etkili tabii.
Hocam Mersin'de yaşıyorum, işlemci soğutucusu olarak Thermalright Assassin King 120 SE kullanıyorum ve kutudan çıkan termal macunu sürdüm. 20 dakikalık OCCT stres testinde aldığım sıcaklıkların normal olup olmadığından emin olmak istiyorum. Boşta ise işlemci genellikle 45-47°C arasında dolaşıyor. Sizce bu değerler normal mi?