Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Çözümü şöyle buldum. Eğer bundan dolayıysa FG açınca PC yeniden başlatıyor kendini, başka bir yerde okumuştum bunu. Ben FG kapalı zaten 100 FPS alıyorum, böyle oynarım sanırım.
Bende başlamıyor
huck2434
Uzman
İnşallah RAT yersin ihtiyar.problem PSU da diyeceğim ama zor gibi. Orijinalini satın al bakim reset atacak mı? S
Tövbe de RAT mat çöm işi onlar
except
Uzman
- Makaleler
- 1
Ben de atmıyor ihtiyar. Arkadaşlarından birinde varsa rica et, Steam hesabını versin, gir indir test et.Tövbe de RAT mat çöm işi onlarsen ısmarlarsan alır denerim. Reset atıyor mu atmıyor mu?
huck2434
Uzman
Çözümü şöyle buldum. Eğer bundan dolayıysa FG açınca PC yeniden başlatıyor kendini, başka bir yerde okumuştum bunu. Ben FG kapalı zaten 100 FPS alıyorum, böyle oynarım sanırım.
Son düzenleyen: Moderatör:
KingDeViL
Uzman
- Makaleler
- 1
Sabahtan beri oyun oynuyorum sıkıntı yoktu bende korsan indirip İngilizceye çevirdim ve bilgisayar reset atmaya başladı. İşin kötü tarafı silent hill 2'ye girdiğimde de reset atıyor. Sistemi geri aldım. Spiderman'ı sildim. Roadcraft denedim reset atmadı. Tekrar silent hill deneyeceğim bakalım.
PSU değiştirdim şimdi sorunsuz oynuyorum
. 850W'dan 1350W'a geçtim.
PSU değiştirdim şimdi sorunsuz oynuyorum
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-