Dostlar merhaba eski hesabimi kapatip ara verdikten sonra geri dondum oncelikle. Ayrica basliktaki problemi yasayan var mi acaba?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Hesap Kontrolü: Öncelikle, Spider-Man 2 ödemesini almadığınız hesabınıza giriş yaparak durumu kontrol edin. Hesabınızın aktif olup olmadığını ve ödemelerinizi kontrol edin.Dostlar merhaba eski hesabimi kapatip ara verdikten sonra geri dondum oncelikle. Ayrica basliktaki problemi yasayan var mi acaba?
- Ödeme Yöntemini Gözden Geçirin: Kullandığınız ödeme yöntemi (kredi kartı, PayPal, vb.) güncel mi? Eğer kartınızı değiştirdiyseniz veya banka hesabınızı güncellediyseniz, bu bilgi sistemde yer almadığı için ödemeye engel olabilir.
- Ödeme Geçmişini İnceleyin: Hesabınızdaki ödeme geçmişini kontrol edin. Ödeme talebinizin olup olmadığını veya beklemede olan bir durumun bulunup bulunmadığını inceleyin.
- Destek ile İletişime Geçin: Eğer yukarıdaki adımlarla sorununuzu çözemezseniz, oyunun resmi destek kanallarıyla iletişime geçin. Hesabınızı ve ödeme durumunuzu kontrol etmeleri için onlara detaylı bilgi verin.
- E-posta Doğrulaması: Hesabınıza kayıtlı olan e-posta adresini kontrol edin. Oyunun veya ödeme sisteminin herhangi bir e-posta gönderip göndermediğini inceleyin (spam klasörünü de kontrol edin).
- Sistem Durumu: Eğer sistemde genel bir sorun varsa, oyunun sosyal medya hesaplarından veya resmi web sitesinden durumu kontrol edin.
Bu adımları takip ederek sorununuzu çözmeye çalışabilirsiniz.
Hocam Epic Games'in odeme almayinca verdigi o tek hatayi aldim.Keşke bir ekran görüntüsü falan paylaşsaydınız ya da verdiği hatayı söyleseydiniz.
Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another card or other payment methods.
Ayrica Oyunu steam'dan alip iade ettim zaten kotu durumda oyun.
Lacan
Üstün
- Makaleler
- 81
Başka bir kart ile dene. Bende böyle çözülmüştü.Hocam Epic Games'in odeme almayinca verdigi o tek hatayi aldim.
Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another card or other payment methods.
Ayrica Oyunu steam'dan alip iade ettim zaten kotu durumda oyun.
2 tane fazla limitli kartla denedim. Zaten Steam'dan aldim hocam. Iade ettim ondan sonra da.