Çok kısa oyun bir günde bitirmiştim sanırım.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam Crew motorfest hakkında bilginiz var mı? Bir tane de araba oyunu almak istiyorum yanına.
En basit sekilde Forza'dan eglenceli. Grafikler daha renkli. Gerçekçi grafik icin Forza, eglence icin motorfest. Bu demek olmuyor grafikleri kotu. Harika grafikleri var ancak Forza daha yakın realizme.
Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
Kendim söylüyorum da farklı diyordu herkes, o yüzden konuyu açtım. Ve bir oyun daha alacağım tavsiyeleriniz varsa açığım. Ya da Spider-Man almayıp tek 800'e oyun alabilirim.
Resident Evil racoon City Edition paketini alabilirsin 520 TL, 2 oyun var içerisinde.
Detroit Become Human alınabilir.
Batman Arkham Knight.
DMC5.
Eğer attığın listeden bakacaksak, The Crew ve alien alınabilir.
016
Becerikli
Hocam bunun içinde 2 tane mi oyun var?Resident Evil racoon City Edition paketini alabilirsin 520 TL, 2 oyun var içerisinde.
Detroit Become Human alınabilir.
Batman Arkham Knight.
DMC5.
Eğer attığın listeden bakacaksak, The Crew ve alien alınabilir.
Ve Crew Motorfest ücretsiz mi? Paketlerii tam anlayamadım.
Dosya Ekleri
demjr
Becerikli
PS5 için Spider-Man Miles Morales alınır mı? %50 indirim ile 309 TL'ye düşmüş. PC'de düz Spider-Man oyununu paylaşımlı hesap alarak oynamıştım ama çok sarmamıştı.
Bunlardan birini alacağım ama hangisini alsam veya almaya değerler mi bilemedim. PS Plus'ım yok, oynayacak oyun da bulamıyorum.
Alınır ama çok bir şey bekleme.
Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hocam bunun içinde 2 tane mi oyun var?
Ve Crew motorfest ücretsiz mi? Paketlerii tam anlayamadım.
Evet. Eğer PS5 var ise, Spider-Man'in Ultimate sürümünü alırsan ikisi de geliyor.
The Crew ise onu bilmiyorum.
016
Becerikli
2 oyun var mış içinde, zaten oynanış için alıyorum ya. Kardeşim de oynar.300 TL bedava gibi bir şey, kesinlikle alınır. Ama hikaye olarak fazla bir şey beklemeyin oynanışı zevkli sadece.
Yeni konular
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-
-