Son düzenleyen: Moderatör:
2.oyunda miles ve geçmişine (babası) değiniliyor. En azından bilmekte fayda var diye düşünüyorum.

Biraz daha hikaye de ilerlemeyi zorlayacağım, fazla hoşuma gitmezse direk 2. geçerim. Hocam bu arada az önce yanlışlıkla spoiler yedim, içim açıyor. Spider-Man 2'de Miles vs peter adlı video gördüm. Bu doğru mu? Daha fazla spoiler vermeden doğru mu değil mi söyleyebilme şansınız var mı?

Bu oyunda Spider-Man 2'de ki mekaniklere ufaktan geçiş yapıyor. Özellikle Venom özellikleri bu oyunda belirleniyor ve 2 de farklı varyasyonlara geçiyor. Bence oynarsanız kaybedecek bir şeyiniz yok hikayenin son sahnesi de bence çok iyi efektlere sahipti. Ayrıca miles etrafında ki bir karakteri tanıyorsunuz 2. oyunda da denk geliyoruz bu karaktere.

Bu oyunda Spider-Man 2'de ki mekaniklere ufaktan geçiş yapıyor. Özellikle Venom özellikleri bu oyunda belirleniyor ve 2 de farklı varyasyonlara geçiyor. Bence oynarsanız kaybedecek bir şeyiniz yok hikayenin son sahnesi de bence çok iyi efektlere sahipti. Ayrıca miles etrafında ki bir karakteri tanıyorsunuz 2. oyunda da denk geliyoruz bu karaktere.

Hocam Miles nasıl biri sizce?, bana böyle Peter havası hiç ama hiç vermiyor, Spider-Man olabilecek gibi birisi gözükmüyor bana göre.

Hocam miles nasıl biri sizce? Bana böyle peter havası hiç ama hiç vermiyor, Spider-Man olabilecek gibi birisi gözükmüyor bana göre.

Zaten bu oyunda özellikle Miles'da böyle hissediyor tek başına başaramayacağını düşünüyor ve hikaye böyle ilerliyor en sonunda da klasik özlü sözle kapanıyor ve klasik Spider-Man gibi kayıplarla mutlu sonumsu bir şey oluyor (benim için değildi açıkçası). Spoiler vermeden anlatmaya çalışmak biraz zor ama bence Peter'dan daha espritüel ve ciddiyetsiz bir karakteri var.