Detaylar
Kim cevapladı?Supay
Üyecik
1) Java mı yoksa Bedrock sürümünde bu sorunu yaşıyorsunuz?
2) tek kişilik dünyada mı yoksa sunucularda mı bu sorunu yaşıyorsunuz?
Java hocam sunucuda yaşıyorum tek oyunculuda denemedim.
stalkersosa
Çalışkan
hocam belki tuhaf gelir ama Rainbow Six Siege oyununda ne zaman herhangi bi program aracılığında goodbyedpi kursam fpsim yarı yarıya düşüyor. Başka bi VPN programı ile discorda girip öyle denerseniz belki bi öngörü olabilir.
Supay
Üyecik
Hocam belki tuhaf gelir ama Rainbow Six: Siege oyununda ne zaman herhangi bir program aracılığında GoodbyeDPI kursam FPS'im yarı yarıya düşüyor. Başka bir VPN programı ile Discord'a girip öyle denerseniz belki bir öngörü olabilir.
VPN ile de ms sorunu var, ondan sıkıntı.
iamnoobhas
Uzman
BurnedWolf — Private Network & Privacy Toolkit for Windows kullan, diğer programları kullanmana gerek bile yok.
Herkese bu programı öneriyorum çünkü piyasadaki neredeyse tüm programlardan daha rahat ve müdahale etmeden çalışıyor. Açık kaynak kodlu.
GoodbyeDPI benim arkadaşıma da aynı hataları verdiriyor, hatta Witch It gibi oyunlarda bağlantı hatası bile alınıyor. Dediğim gibi, BurnedWolf DPI en iyi çözüm şu anda.
Herkese bu programı öneriyorum çünkü piyasadaki neredeyse tüm programlardan daha rahat ve müdahale etmeden çalışıyor. Açık kaynak kodlu.
hocam belki tuhaf gelir ama Rainbow Six Siege oyununda ne zaman herhangi bi program aracılığında goodbyedpi kursam fpsim yarı yarıya düşüyor. Başka bi VPN programı ile discorda girip öyle denerseniz belki bi öngörü olabilir.
GoodbyeDPI benim arkadaşıma da aynı hataları verdiriyor, hatta Witch It gibi oyunlarda bağlantı hatası bile alınıyor. Dediğim gibi, BurnedWolf DPI en iyi çözüm şu anda.