Alex Mason

Yetkin
Merhaba, diziye başlamak istiyorum. Spoilersiz söylerseniz sevinirim. Breaking Bad mi daha önce izlenmeli yoksa Better Call Saul mu?

İzlenme sırası nasıl, olay örgüsü sırası nasıl? Önce hangisini izlemeliyim?

Kronolojiye göre ilk önce Breaking Bad sonra Better Call Saul. Bu şekilde izlediğinizde daha iyi anlıyorsunuz konuyu.

Merhaba, diziye başlamak istiyorum. Spoilersiz söylerseniz sevinirim. Breaking Bad mi daha önce izlenmeli yoksa Better Call Saul mu?

İzlenme sırası nasıl, olay örgüsü sırası nasıl? Önce hangisini izlemeliyim?
Hocam aslında çok fark etmez ama önce bcs izlemeniz daha iyi olur son sezonda breaking bad finaline göndermeler var haberiniz olsun. Birde ilk birkaç sezon sıkabilir ama sonrası akıp gidiyor.

BCS önce izlenirse BB'nin anlaşılması daha rahat olur ama ben önce BB'nin izlenmesi gerektiğini düşünüyorum önce BB izlenince BCS çok daha keyifli olacaktır, güven bana.

Önce bb izlenmeli neden diye soracak olursan bcs bbden çok daha yavaş akan bir dizi önce bb izlemen diziyi daha çok sevmene yol açacaktır böylece bcsden sıkılmazsın. Hem karakterleri bbden sonra bcs de geçmişlerini görmek, dümdüz bir geçmişten geleceğe konsteptinden çok daha zevkli oluyor

Normalde bcs biraz daha önceden başlayıp bb birazını içine alarak bitiriyor ancak yine de öncelikle bb başlanması daha iyi olacak.