Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Spor lisesi sınavından geçemeyen öğrenciler nasıl liseye yerleşiyorlar?

Spor lisesine gidilmez bizzat bu sene mezun oldum arkadaş üst'te sorunuzun cevabını yanıtlamış nasıl yerleştirildiğine dair genel olarak lise de ortam nasıl veya da hocalar nasıl gibisinden genel sorularınız varsa hepsini yanıtlayabilirim.

Spor lisesine gidilmez bizzat bu sene mezun oldum arkadaş üst'te sorunuzun cevabını yanıtlamış nasıl yerleştirildiğine dair genel olarak lise de ortam nasıl veya da hocalar nasıl gibisinden genel sorularınız varsa hepsini yanıtlayabilirim.

Gidilmezden daha çok okul bazlı bakmak daha doğru olur.

Gidilmezden daha çok okul bazlı bakmak daha doğru olur.

Genel olarak spor Liseleri'nin benim okuduğum spor Lisesin'den farkı yok çoğu spor Lisesin'de yaşayan tanıdığım var tüm alttabaka pisi çer çöpü spor Liselerin'de spor liselerine sporcular değil hani diplomam olsun da başka bir şey olmasın kafasın da giden insanlar gidiyor zorba pis her türlü mikrop insanın bulunduğu yere spor lisesi denir.

Genel olarak spor Liseleri'nin benim okuduğum spor Lisesin'den farkı yok çoğu spor Lisesin'de yaşayan tanıdığım var tüm alttabaka pisi çer çöpü spor Liselerin'de spor liselerine sporcular değil hani diplomam olsun da başka bir şey olmasın kafasın da giden insanlar gidiyor zorba pis her türlü mikrop insanın bulunduğu yere spor lisesi denir.

Keşke genelleme yapmasanız. Ben şu an spor lisesinde okuyorum ben memnunum. Sizin dediğiniz gibi çok fazla zorba insanlar yok, tabii tercih meselesi orayı tercih eder veya etmez. Her lisede illaki zorba, itici insanlar olacak normal. Benim okulumdan Avrupa şampiyonu, balkan şampiyonu, Türkiye birincileri vs. çıkıyor. Tahminen %90'ı lisanslı %45'i profesyonel sporcu. Bence spor lisesine eğer okul iyiyse gidilmeli. Sizin okulda sorun var sanırım.

Bu arada konuya gelecek olursam OBP veya LGS puanı ile seçtiğiniz bir okula yerleşirsiniz.

Yok hocam zaten gideceğimdem değil. Bizim kulüpten iki arkadaş yarın sınavlara gidecek. Benim de geçemezlerse nolur diye düşündüm.

OBP ve eğer LGS'ye girdiyse LGS puanıyla.
Teşekkür ederim hocam.