Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Spor lisesi sınavından geçemeyen öğrenciler nasıl liseye yerleşiyorlar?
Son düzenleyen: Moderatör:
OBP ve eğer LGS'ye girdiyse LGS puanıyla.
Diğer sınav puanlarına göre.Spor lisesi sınavından geçemeyen öğrenciler nasıl liseye yerleşiyorlar?
Obp mi yani?
OBP ve eğer LGS'ye girdiyse LGS puanıyla.
Spor lisesi sınavından geçemeyen öğrenciler nasıl liseye yerleşiyorlar?
Spor lisesine gidilmez bizzat bu sene mezun oldum arkadaş üst'te sorunuzun cevabını yanıtlamış nasıl yerleştirildiğine dair genel olarak lise de ortam nasıl veya da hocalar nasıl gibisinden genel sorularınız varsa hepsini yanıtlayabilirim.
Gidilmezden daha çok okul bazlı bakmak daha doğru olur.
Genel olarak spor Liseleri'nin benim okuduğum spor Lisesin'den farkı yok çoğu spor Lisesin'de yaşayan tanıdığım var tüm alttabaka pisi çer çöpü spor Liselerin'de spor liselerine sporcular değil hani diplomam olsun da başka bir şey olmasın kafasın da giden insanlar gidiyor zorba pis her türlü mikrop insanın bulunduğu yere spor lisesi denir.
Yok hocam zaten gideceğimdem değil. Bizim kulüpten iki arkadaş yarın sınavlara gidecek. Benim de geçemezlerse nolur diye düşündüm.Spor lisesine gidilmez bizzat bu sene mezun oldum arkadaş üst'te sorunuzun cevabını yanıtlamış nasıl yerleştirildiğine dair genel olarak lise de ortam nasıl veya da hocalar nasıl gibisinden genel sorularınız varsa hepsini yanıtlayabilirim.
Teşekkür ederim hocam.