Spor programı nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 28506
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 149

28506

Çalışkan
Merhaba,

Kendime spor programı yapmak istiyorum. Hangi kriterlere dikkat ederek hazırlamalıyım programı? Ayrıyeten, spor yapma uygulamaları oluyor ya onların içindeki programlar da iyi midir sizce?

Bunu yapay zeka ile daha detaylı yapabilirsin. Evde mi salonda mı hedefin nedir, yapay zekaya yaz daha detaylı program yazar kendisi. Evde yapacaksan ekipmanları söylemeyi unutma.

Merhaba,

Kendime spor programı yapmak istiyorum. Hangi kriterlere dikkat ederek hazırlamalıyım progra mı? Ayrıyeten, spor yapma uygulamaları oluyor ya onların içindeki programlar da iyi midir sizce?

Ağırsağlam'ın uygulamasında program kısmı geliştirilme aşamasında orayı takip edebilirsiniz.

Ev için fazla opsiyon var.

Salon için favorim 5x5.

Son düzenleme:
Ağırsağlam'ın uygulamasında program kısmı geliştirilme aşamasında orayı takip edebilirsiniz.

Ev için fazla opsiyon var.

Salon için favorim 5x5.
Hocam tam aradığım buydu, çok teşekkür ederim.

Aradığınızı bulmuşsunuz ama ben yine de konuyu merak edip gelenler için yazmak istedim.

Bir kas grubunu haftada en az 2 kere çalıştırmak lazım.
Bir kas grubu için haftalık toplam set sayısı 12-20 arası olmalı, setler haftada 2 kere mi 3 kere mi çalıştığınıza göre bölünmeli.
Bir kas grubu ortalama 48 saat dinlendirmeden tekrar çalışılmamalı.

Benim bilgim dahilinde temel ilkeler bu şekilde olmalı. Bu durumda Push Pull Legs yöntemi mantıklı gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…