Merhaba,
Bugün çalışma biçimimi değiştirdim ama hareketler ve gün aynı, program şu şekilde:
1. Gün: Göğüs ve arka kol.
2. Gün: Sırt ve ön kol.
3. Gün: Omuz.
4. Gün: Bacak.
Trapez falan onları da çalışıyorum araya kaynatıyorum 2 gün off day 1 gün de gene araya kaynıyor. Normalde 1 set ısınma ardından 3 set her set ağırlığı arttırıp bitirirdim hareketi. Artık bir arkadaşın tavsiyesi üzerine ilk set ısınıp geri kalan 2 seti tükeniş yapıyorum toplam 3 set. Biraz karışık yazdım kusura bakmayın define dönemindeyim. 20 dk ortalama kardiyo yapıyorum ama yeme konusunda biraz sıkıntım var ortalama her gün 100-150 gr protein alıyorum. Karbonhidrat olarak yulaf kepekli ekmek ve kepekli makarnadan alıyorum karbonhidratı. Proteini de tavuk göğsü yumurtadan alıyorum protein tozuda vardı ama bitti. Karbonhidrattaki proteinleri saymıyorum.
FatSecret'den yanlış hesaplamıyorsam günlük ortalama 2000-2500 kalori arası alıyorum. Doğru mu yapıyorum salondaki arkadaşlara soruyorum 10 numarasın diyorlar ama ben kendimde hala bir şey fark edemiyorum. İnsan zaten anlayamazmış bu değişimi ama hala yağ var yani. Analiz merkezinde ölçtürdüğümde %19 çıktı ama o %19 olmam mümkün değil. İnternetten hesapladığımda daha çok çıkıyor. Boy da öyle orada 175 çıktı normalde 173 çıkıyor idman sonrası 172. neyse biraz uzun oldu ama doğru mu yapıyorum? Okuyup da yardım edenden Allah razı olsun, iyi sosyaller.